Make-up Marktplaats

Als beautyblogger koop ik misschien íets teveel make-up. Een deel daarvan gebruik ik regelmatig, maar er is ook een deel wat ik een paar keer uitprobeer en dan toch weer vergeten wordt. Daarom heb ik besloten via deze weg make-up te koop aan te bieden: de Make-up Marktplaats! De items die je op deze pagina ziet zijn enkele keren gebruikt en hoop ik zo een tweede leven te kunnen geven.

Wat je vooraf moet weten

De producten

Bij de producten zelf staat beschreven hoe vaak iets gebruikt is, welke bijzonderheden er zijn en welke prijs ik in gedachten heb. Het zijn voornamelijk reeds gebruikte artikelen. Alle items zijn inmiddels al een aantal maanden tot een jaar niet gebruikt en worden gedesinfecteerd vóór verzending. Heb je vragen over een product of wil je meer / andere foto’s zien? Laat het me dan weten! Onderaan deze pagina staat een contactformulier wat je in kunt vullen.

Betaling

Betaling van de producten dient vóór verzending te gebeuren. Ik kan een betaalverzoek sturen via Paypal of Tikkie.

Verzending

De producten worden verzonden vanuit Nederland, ik verzend standaard via PostNL (andere vervoerder kan in overleg). De meeste items kunnen via een brievenbuspakketje (momenteel € 4,10) verzonden worden. In een bubbelenvelop kan op verzoek ook. Dat is goedkoper, maar dan zijn de producten wel wat meer kwetsbaar. Verzending is op eigen risico van de koper, ik verpak de items zo goed mogelijk. Kosten voor de verzending zijn voor de koper.

Highlighters

Essence baked highlighter | € 2,50 (NIEUW)

Essence Baked Metallic highlighter. Kan gezien de kleur ook gebruikt worden als bronzer. Ik heb deze highlighter uiteindelijk nooit geswatcht of gebruikt, dus hij is nog nieuw. Bevat 4,5 gram.

Te koop: Essence baked highlighter

Essence The Highlighter | € 2

Subtiele highlighter van Essence in de kleur 10 Heroic. Enkele keren gebruikt, hij bevat 5 gram. Meer foto’s en mijn review lees je in dit artikel: Review: Essence The Highlighter.

Te koop: Essence The Highlighter in Heroic

Essence X-mas wishes, Candy kisses highlighter | € 2,50

Een wat donkerdere highlighter uit de kerstcollectie van 2020 met de naam 01 Warm&Toasty. Hij bevat twee verschillende kleuren en heeft een zoete koekjesgeur. Ik heb hem een paar keer gebruikt maar vind hem toch net iets te donker voor mezelf. Hij bevat 9 gram. Je leest meer over deze Essence highlighter in dit artikel: Review: Essence highlighter en kwastenset.

Te koop: Essence candy kisses cookie highlighter

Makeup Revolution liquid highlighter | € 4

Deze liquid highlighter van Makeup Revolution geeft een erg mooi effect op je huid. Helaas is hij voor mij te donker. Het is de kleur Rose Gold. Ik heb hem een enkele keer gebruikt, het pipetje is nooit in aanraking met mijn huid geweest. Het flesje bevat 18 ml.

Te koop: Makeup Revolution Liquid Highlighter Rose Gold

Soda Makeup highlighter | € 4

Soda Makeup is sinds kort te koop bij Beautybay (deze highlighter kost daar € 10,25). 102: #babygethigher is een koelgetinte highlighter met witzilveren en roze tinten die samen voor een mooie glow zorgen! Ik heb hem slechts een paar keer gebruikt. De verpakking bevat 11 gram. Je leest meer over deze higlighter via deze link: Soda Makeup oogschaduw en highlighter.

Te koop: SODA #babygethighter pressed highlighter

Oogschaduw

50/50 Makeup Desert Vol. 2 | € 17

Prachtig palette met goed gepigmenteerde kleuren. Toch trekt hij me niet echt, waardoor ik hem amper gebruikt heb. Een volledige review met meer foto’s en swatches lees je hier: 50/50 Makeup Desert Volume 2 palette.

Te koop: 50/50 Makeup Desert vol. 2 oogschaduw palette

Beautybay x Nikkie Tutorials palette | € 10

Het Beautybay x Nikkie Tutorials palette is een klassieker in je oogschaduwcollectie! Helaas gebruik ik hem te weinig nu ik al een aantal andere kleurrijke palettes heb dus mag iemand anders ervan gaan genieten.

Te koop Beautybay x Nikkie Tutorials palette

Catrice Lavender Breeze | € 5

Dit Catrice palette heeft een variatie aan nudetinten en laveldenkleurige oogschaduws. Meer foto’s en looks kun je zien via deze link: Review: Catrice PRO Lavender Breeze Slim eyeshadow palette!

Te koop Catrice Lavender Breeze

Essence Crystal Power | € 5

Het Essence Crystal Power oogschaduwpalette bevat 8 prachtige shimmers en een matbruine tint. In de deksel zit een spiegeltje. Hij is slechts een paar keer gebruikt. Foto’s en swatches bekijk je via deze link: Essence Crystal Power oogschaduwpalette.

Te koop: Essence Crystal Power oogschaduw palette

Essence Daily Dose Of… POWER | € 4

Het Daily Dose Of… POWER palette van Essence is nog niet zo lang geleden uitgekomen. Toch zal ik hem te weinig gaan gebruiken. Ik heb hem enkel geprobeerd voor mijn review: Review: Essence Daily Dose of POWER palette.

Te koop: Essence Daily Dose of POWER palette

Essence Hallo Berlin | € 5

Het Hallo Berlin is mijn enige citypalette van Essence. Vooral de gouden shimmer in het midden is echt prachtig! Helaas blijft ook dit palette teveel in de kast liggen en heb ik hem na de review niet meer gebruikt. Je bekijkt de review hier: Essence Hallo Berlin oogschaduwpalette.

Te koop: Essence Hallo Berlin oogschaduwpalette

Essence kerst oogschaduwpalette | € 3

Dit oogschaduwpalette zat in de adventskalender van 2019. Een prachtig neutraal palette waarmee je allerlei mooie looks te maken. Slechts een aantal keer gebruikt. Je ziet hem hier wat beter: Essence adventskalender oogschaduwpalette.

Te koop: Essence kerst oogschaduwpalette

Essence Pink Glitter Show | € 5

In deze luxe gouden verpakking zitten maar liefst 12 prachtige kleuren oogschaduw. Het palette is enkele keren gebruikt. Wordt verstuurd inclusief bijbehorend stickervel. Meer foto’s zie je in dit artikel: Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette

Te koop: Essence Pink Glitter Show oogschaduwpalette

I Heart Revolution Peanut Butter Cup | € 6

De kleuren in dit Peanut Butter Cup Chocolate palette van I Heart Revolution trekken me op de één of andere manier niet echt. Daarom blijft hij maar in de kast liggen en heb ik hem slechts enkele keren gebruikt. Bekijk hem hier wat beter: Peanut Butter Cup Chocolate palette.

Te koop: I Heart Revolution Peanut Butter Cup chocolate palette

I Heart Revolution Red Velvet | € 6

Voor het Red Velvet Chocolate palette van I Heart Revolution geldt eigenlijk hetzelfde als het palette hierboven. De kleuren in het palette spreken me te weinig aan waardoor ik hem slechts enkele keren heb gebruikt. Ook hierover schreef ik eerder een review: Review: Red Velvet Chocolate palette.

Te koop: I Heart Revolution Red Velvet chocolate palette

I Heart Revolution Sprinkles | € 6

Het Sprinkles Chocolate palette van I Heart Revolution vind ik er echt super uit zien en daarom vind ik het bijna jammer om hem weg te doen. Maar gebruiken doe ik hem eigenlijk nooit, dus daarom gun ik hem liever een ander. Je ziet hem hier wat beter: I Heart Revolution Sprinkles.

Te koop: I Heart Revolution Sprinkles chocolate palette

I Heart Revolution Unicorn palette | € 3

Ik was niet helemaal ondersteboven van dit Unicorn palette en vond het een leuk palette voor bijvoorbeeld mijn dochter als ze wat ouder is. Maar ga ik hem echt daarvoor bewaren? Nee, misschien heeft iemand anders er op dit moment meer aan! Na de review (lees hem hier: I Heart Revolution Unicorn oogschaduwpalette) heb ik hem niet meer gebruikt.

Te koop: I Heart Revolution Unicorn palette

Jeffree Star Cosmetics Thirsty | € 20

Ik had niet gedacht dat ik dit palette ooit weg zou doen, maar toch is het nu zo ver. Ik heb hem een tijdje wat meer gebruikt, maar het laatste (half?) jaar niet meer. Een aantal kleuren (lichtbruin, geel, blauw, groen) zijn wat meer gebruikt, de andere kleuren niet of nauwelijks. Het Thirsty-palette heeft een grote spiegel in de deksel. Ik schreef een tijdje geleden een review: Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette.

Te koop: Jeffree Star Cosmetics Thirsty oogschaduwpalette

Kruidvat Days Like This | € 4

Days Like This is een leuk budget-palette voor everyday. Maar omdat mijn oogschaduwcollectie inmiddels vrij groot is, pak ik hem nooit. Hij is dan ook maar een paar keer gebruikt. Bekijk hem hier wat beter: Review: Kruidvat oogschaduwpaletten.

Te koop: Kruidvat Days Like This oogschaduwpalette

Kruidvat Nights Like This | € 4

Het Nights Like This palette heb ik enkel voor de review gebruikt. De kleuren trekken me niet, dus hij wordt niet gebruikt. Ook dit palette beschreef ik in het artikel: Review: Kruidvat oogschaduwpaletten.

Te koop: Kruidvat Nights Like This oogschaduwpalette

Lottie London The Mauves | € 4

Mijn eerste item van Lottie London was dit oogschaduwpalette: The Mauves. Een heel mooi palette wat ik uiteindelijk amper gebruikt heb. Meer foto’s zie je hier: Review: Lottie London The Mauves.

Te koop: Lottie London The Mauves oogschaduwpalette

Makeup Obsession x Rady Daydream | € 6

Een vrolijk, kleurrijk oogschaduwpalette wat ik helaas te weinig gebruik. Daarom doe ik hem weg. Meer foto’s en ooglooks vind je hier: Review: Makeup Obsession x Rady – Daydream.

Te koop Makeup Obsession Rady Daydream

Makeup Revolution Forever Flawless Optimum | € 6

In het Forever Flawless Optimum palette heb ik een aantal tinten wat meer gebruikt, maar de meeste zijn amper aangeraakt. Graag geef ik hem een nieuw thuis!

Te koop: Makeup Revolution Forever Flawless Optimum palette

Makeup Revolution Iconic Pro 1 | € 6

Het Iconic Pro 1 palette bevat vooral neutrale tinten met enkele donkere pans zodat je er ook smokey looks mee kan maken. Ik heb hem slechts enkele keren gebruikt.

Te koop: Revolution Iconic Pro 1 Salvation palette

Makeup Revolution Iconic Pro 2 | € 6

Ook het Iconic Pro 2 palette heb ik amper gebruikt en mag daarom weg. Bevat naast neutrale tinten ook onder andere een paars, blauw en groen om je looks op te leuken.

Te koop: Revolution Iconic Pro 2 Salvation palette

Makeup Revolution Pretty Creative | € 5

Een vrolijk palette met allerlei verschillende tinten. De grote pans kun je tevens als highlighter gebruiken. Een aantal kleuren zijn wat vaker gebruikt.

Te koop: Revolution Pretty Creative palette

Max & More Bloom | € 2

Een budgetdupe van Urban Decay’s Born to Run palette. Omdat ik dat palette heb, zal ik deze mooie van Max & More niet gebruiken. Je kunt hier meer van Bloom zien: Max & More Bloom oogschaduwpalette review. En de vergelijking met Born to Run bekijk je hier: Beauty Battle! Bloom vs. Born to Run palette.

Te koop: Max & More Bloom oogschaduwpalette Born To Run dupe

Morphe x Jeffree Star Artistry palette | € 15

Dit is mijn eerste Morphe palette. Ik doe hem weg omdat ik hem amper gebruikt heb na de review. Roze en groen trekken me toch niet zo. De kwaliteit van dit palette is erg goed, ook de glitter die erin zit is prachtig. Je ziet meer foto’s in dit artikel: Review: Morphe x Jeffree Star collectie.

Te koop: Morphe x Jeffree Star Artistry Palette

NYX Ultimate Edit | € 4

Omdat ik NYX eens wilde proberen kocht ik dit Ultimate Edit palette in Ash. Uiteindelijk heb ik hem helaas amper gebruikt omdat de kleuren te koel voor me zijn.

Te koop: NYX Ultimate Edit palette Ash

SHEGLAM Rhapsody palette | € 4

Dit SHEGLAM palette kocht ik via SHEIN, ook dit merk wilde ik eens uitproberen. Voor mij was dit helaas geen topper, maar misschien werkt hij voor een ander wat beter? Ik heb hem na de review (Review: SHEGLAM oogschaduw en mascara) niet meer gebruikt.

Te koop: Sheglam Rhapsody palette SHEIN oogschaduwpalette

Soda Makeup oogschaduwpalette | € 5

Het Soda oogschaduwpalette kocht ik omdat ik wat meer blauw wilde gaan gebruiken. Is dat gebeurd? In ieder geval niet met dit palette. Ik heb hem slechts een paar keer gebruikt (inmiddels is dit palette bij Beautybay te koop voor maar liefst € 12,25). Meer foto’s en swatches vind je hier: Soda Makeup oogschaduw en highlighter.

Te koop: SODA #letsbemermaids Mermaid Eyes oogschaduw

Unicorn Cosmetics Totemic palette | € 15

Een uniek palette met een prachtig design op de voor- en achterkant! Helaas gebruik ik hem te weinig, dus is het beter dat hij naar iemand gaat die hem wel gaat gebruiken. Meer foto’s en looks zie je via deze link: Unicorn Cosmetics: The Totemic Palette.

Te koop Unicorn Cosmetics Totemic

Urban Decay Born To Run | € 15

Een prachtig palette waar ik vooral de neutrale tinten regelmatig gebruikte. De laatste tijd echter niet meer, dus hij mag weg voor een fijn prijsje. Toch nog wat te duur? Ook de Dupe van Max & More bied ik te koop aan! De vergelijking vind je hier: Beauty Battle! Bloom vs. Born to Run palette.

Te koop Urban Decay Born To Run

W7 Enchanted | € 6

Het W7 Enchanted palette is een dupe voor Nabla Soul Blooming. En al heb ik dat palette niet, deze W7 variant trekt me niet echt. Daarom mag hij weg!

Te koop: W7 Enchanted palette, Nabla Soul Blooming dupe

W7 Total Eclipse | € 8

Het Total Eclipse palette is een succesvolle dupe van Huda’s Mercury Retrograde. Ik vergeleek de twee paletten in dit artikel: Beauty Battle! Mercury Retrograde vs. Total Eclipse en was erg verrast door de kwaliteit van het goedkoper W7 palette. Toch mag hij weg omdat ik de Huda-variant al heb. Meer foto’s en swatches zie je hier: Review: W7 Cosmetics – Total Eclipse.

Te koop: w7 Total Eclipse palette Mercury Retrograde Huda dupe

Overig

Essence Colour Changing Lipstick | € 2 (NIEUW)

Deze colour changing lippenbalsem in kerst-verpakking geeft je lippen een roze gloed. Wat de kleur precies wordt is afhankelijk van de pH-waarde van je lippen!

Te koop: Essence xmas colour changing lipbalm

I Heart Revolution Praline face palette | € 6

Hoewel ik dit een prachtig palette vind, gebruik ik het zelden. Daarom mag het nu naar een nieuwe eigenaar. Het is amper gebruikt. Meer foto’s en swatches zie je hier: I Heart Revolution face palette en bronzer.

Te koop: I Heart Revolution Praline chocolate facepalette

Contact

Interesse in één of meerdere items? Of vragen over (het kopen van) producten? Laat het me weten via dit formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!    Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

    Back To Top