Makeup Revolution Lipswatches

Een tijdje terug kocht ik wat items in de webshop van Makeup Revolution en bij Boozyshop. Bij beide bestellingen kreeg ik een mystery bag van Makeup Revolution cadeau. In dit artikel laat ik je zien welke niet-alledaagse Makeup Revolution lipkleuren er in die tasjes zaten inclusief lipswatches!

I heart makeup revolution Lip Lava en Salvation Velvet lacquer lipgloss

Naast onder andere twee mooie oogschaduwpaletten waar ik heel blij mee was zaten er twee lipproducten in die ik niet vaak zal gebruiken in het dagelijks leven. Niet gek dat juist deze tinten worden weggegeven in een mystery bag! Het waren een roze-paarse Lip Lava van I Heart Revolution en een donkerpaarse Salvation Velvet Lacquer.

De Lip Lava is in de kleur Shockwave en deze kleur Salvation Velvet Lacquer heeft de naam Velvet Vamp gekregen.

Omdat ik wel graag wilde zien hoe ze op mijn lippen zouden staan besloot ik ze toch uit te proberen. Daarbij had ik nog nooit zogenaamde ‘lipswatches’ gemaakt, dus meteen een leuke uitdaging om ze goed op de foto te zetten!

Lipswatches Makeup Revolution Lip Lava en Salvation Velvet Lacquer

Het nadeel van donkere kleuren vind ik altijd dat je precies ziet waar je een uitschieter(tje) hebt gemaakt. En het is ook lastig te corrigeren, want meer kans op een zichtbare ‘uitsmeervlek’. Maar al met al zijn bovenstaande swatches nog best mooi gelukt, al zeg ik het zelf.

Toen ik van beide Makeup Revolution producten lipswatches had gemaakt, besloot ik om de producten te combineren en zo een soort gradient effect op mijn lippen te genereren. Dit ging iets minder goed dan ik hoopte, dus het is een subtiel effect geworden. Maar de kleuren passen wél erg goed bij elkaar!

Lipswatch I heart makeup revolution Lip Lava en Salvation Velvet lacquer lipgloss

Gradient effecten vind ik altijd wel mooi, of het nou op lippen is, op nagels of als oogschaduw. Dus ik vind dit eindresultaat erg leuk geworden!

Gebruik jij ook wel eens meerdere kleuren lipproducten bij elkaar? Welke kleuren of items dan?

Beschreven producten:

  • I Heart Revolution Lip Lava (🐰 cruelty-free, 🌱 vegan)
  • Makeup Revolution Salvation Velvet Lacquer (🐰 cruelty-free, 🌱 vegan)

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top