Makeup Revolution Platinum Ingot highlighter

Toen ik laatst een bestelling plaatste bij Makeup Revolution met onder andere het I Heart Revolution Sprinkles palette en Makeup Revolution nagellak, kreeg ik ook een Mystery Bag erbij. Deze Makeup Revolution Platinum Ingot Highlighter was één van de producten die daarin zaten!

Highlighter Makeup Revolution Platinum Ingot

In mijn bestelling zat trouwens ook een kwastenset, waar bovenstaande kwasten bij horen. Hoe tof zijn die?! Voor de geïnteresseerden: het is het One True Love Pink Fantasy Glitter Brush Set, hij kost € 12,99 en is er ook in het paars. De kwasten zijn heerlijk zacht!

Maar goed, terug naar de highlighter! Ik dacht dat deze kleur te licht of koud voor me zijn en had hem al bijna op de giveaway stapel gelegd (die staat gepland als ik 500 volgers op Instagram heb). Toen zag ik op Beauty and Life by Cecilia de Ice Kiss highlighter van Makeup Revolution. Die lijkt volgens mij best wel op deze en staat haar erg mooi! Ik werd daardoor toch wel benieuwd naar mijn nieuwe highlighter en besloot hem uit te proberen.

Highlighter Makeup Revolution Platinum Ingot wit

Op de Makeup Revolution website staat te lezen dat deze highlighter het meest geschikt is voor medium skintones met een gele ondertoon. Volgens mij behoor ik niet per se tot die doelgroep, maar ach. Het is maar net wat je zelf mooi vindt, toch?

Het is een erg lichte, koele tint, maar dat vind ik denk ik wel mooi met de winter in aantocht. Ik krijg er wat Frozen-vibes van.

Highlighter Makeup Revolution Platinum Ingot close-up

Bij het swatchen valt me op dat het een zachte highlighter is die snel pigment afgeeft. Erg fijn, want highlighter zet ik nooit zwaar aan, dus met één keer moet er wel voldoende op mijn gezicht terecht komen. Tijd voor de swatches! Links zie je een swatch van één veeg, rechts (boven) de highlighter wat geblend.

Highlighter Makeup Revolution Platinum Ingot swatches

Je ziet een mooie shimmer tevoorschijn komen, die door een winterzonnetje genoeg zal oplichten om je een natuurlijke glans te geven. Ik ben alvast fan!

Highlighter Makeup Revolution Platinum Ingot achterkant

Deze Makeup Revolution Platinum Ingot Highlighter is nog steeds te koop bij Revolution Beauty. Hij kost € 4,99 voor 12 gram. Er zijn overigens nog twee tinten (Gold en Rose Gold, die zijn in de sale voor € 1,50!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Makeup Revolution Platinum Ingot highlighter

  1. Ik was hier eerst ook fan van, maar hoe vaker ik hem gebruikte hoe minder pigment er nog vanaf kwam. Echt heel raar.. moet nu echt met mijn nagel erin krassen om er wat kleur vanaf te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top