Maniac Nails Starterset || Unboxing

Bijna twee maanden geleden maakte ik kennis met de nagelstickers van Maniac Nails en sindsdien ben ik verkocht. De hoogste tijd dus voor een artikel! In dit artikel laat ik je zien wat er in de starterset zit en waar je deze items voor gebruikt. Kijk dus snel verder voor alle informatie!

Maniac Nails Starterset gelnagelstickers

Maniac Nails was zo aardig om me een starterset toe te sturen, zodat ik alles bij de hand heb om de gellak stickers aan te brengen en te verwijderen. Laten we dat pakket maar eens wat beter bekijken!

Benieuwd hoe je de Maniac Nails gelnagellak stickers aanbrengt en verwijdert? Bekijk dat in het artikel via de voorgaande link!

Inhoud van de Maniac Nails Starterset

De starterset bestaat uit een aantal dingen:

  • Bokkenpootje
  • Nagelschaartje
  • Klein formaat LED-lamp
  • Top Coat
  • Nail & Cuticle oil
  • Twee manicures naar keuze
Inhoud Maniac Nails Starterset met twee stijlen en LED lamp

Als je op de website van Maniac Nails kijkt zie je op de foto’s nog de oude variant met oranje details. Bovenstaande is de nieuwe, dit is de set die je zult ontvangen als je de starterset bestelt.

Met deze set heb je alles in huis om succesvol je nieuwe manicure aan te brengen. Om te beginnen vind je in het startpakket een bokkenpootje en nagelschaartje. Die eerste is om je nagelriemen voorzichtig wat terug te duwen, met het schaartje kun je de stickers afknippen of natuurlijk je nagels zelf.

Bokkenpootje en nagelschaartje

Verder zit er een Top Coat in die je gebruikt om je manicure wat extra glans en bescherming te geven. Het is nodig deze uit te harden onder een LED lamp. Het is overigens ook mogelijk om andere Maniac Topcoats te gebruiken, ze hebben er ook eentje met glitters en eentje met een beetje sparkle. Die maken geen deel uit van de starterset en zul je dus los moeten aanschaffen.

De Nail & Cuticle Oil kun je natuurlijk gebruiken om je nagelriemen te verzorgen, maar hij is ook bedoeld om je Maniac Nails stickers te verwijderen. Het is dus aan te raden om tijdens het dragen van de nagelstickers even geen olie op je nagels aan te brengen.

Maniac Nails Top Coat en Nail & Cuticle oil voor verwijderen nagelstickers

Eén van de belangrijke items in de Maniac Nails Starterset is natuurlijk de LED lamp. Hij is klein, gemakkelijk mee te nemen en in te stellen op 60 en 120 seconden. Er wordt een USB-kabeltje bijgeleverd, wel heb je een adapter nodig om hem in het stopcontact te doen.

Kleine lichtroze LED Lamp voor gelnagellak

In de kit zitten twee manicures naar keuze, je kiest bij het bestellen welke stijlen je wil ontvangen. Op de Maniac website kun je bekijken in het artikel via voorgaande link. In het pakket dat ik ontving zaten Turtle en Coco’s Obsession, twee hele populaire stijlen. Eerder probeerde ik ook al Flamingo die erg kleurrijk is.

Twee stijlen nagelstickers van gelnagellak

In de Manicure-doosjes vind je de essentials om de Maniac Nails gellak stickers aan te kunnen brengen.

Maniac Nails stijl Turtle en inhoud van manicure set

Wil je niet de starterset maar wél Maniac Nails? Dan volstaat het om een losse stijl te kopen. Het enige wat je dan verder écht nodig hebt is een topcoat en LED lamp, en een nagelriemolie om de stickers weer te kunnen verwijderen.

In het Instagram-filmpje hieronder kun je alles nog eens bekijken.

Meer informatie

Deze starterset vind je op de Maniac Nails website, hij kost € 75. De samenstelling verandert soms, maar wat hetzelfde blijft: Je hebt hiermee alles in huis voor een snelle, mooie manicure die je een aantal weken kunt dragen. Je kunt ook op de website en bij De Bijenkorf terecht voor losse stijlen of bijvoorbeeld een topcoat met glitters.

Maniac Nails is een cruelty-free merk en de producten zijn vegan. Meer informatie over deze nagelstickers en een overzicht van alle stijlen van dit moment vind je in dit artikel: Maniac Nails gellak stickers. En bekijk vooral het volgende artikel om te zien hoe eenvoudig het is om de stickers aan te brengen en te verwijderen: Maniac Nails gellak stickers aanbrengen en verwijderen!

Heb jij dit soort nagelstickers al eens geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top