Maniac Nails x Anouk Nijs: Goldfinger

Regelmatig werkt Maniac Nails samen met een bekend persoon, dit keer was de beurt aan Anouk Nijs. Het resultaat: neutrale nagelstickers met een gouden randje. Letterlijk! In dit artikel laat ik je de uitkomst van deze succesvolle samenwerking zien en lees je meer over Maniac en Anouk zelf.

Maniacnails gel manicure stickers

Over Maniac Nails en Anouk Nijs

Maniac Nails is sinds een tijdje niet meer weg te denken van de nagelstyling-markt. De Maniac gelnagellak stickers zijn eenvoudig en snel aan te brengen, blijven lang zitten, beschadigen je nagels niet én de designs zien er ook nog eens leuk uit. Daarbij zijn ze vegan, vrij van schadelijke stoffen en kun je ze ook gebruiken als je zwanger bent.

Anouk Nijs is in ieder geval fan van Maniac Nails! Als één van de bekendste nagelstylisten van Nederland die ook regelmatig de nagels van BN’ers doet is dat natuurlijk een groot compliment. Anouk staat bekend om haar elegante en minimalistische designs en dat komt helemaal terug in Goldfinger: het design wat ze ontwikkelde met en voor Maniac Nails.

Design Goldfinger in samenwerking met Anouk Nijs

De basiskleur is een semitransparante lichtroze / nude tint en aan iedere sticker zit een gouden randje. Wanneer je een Maniac design koopt, ontvang je steeds een set met de basisbenodigdheden zoals je hieronder op de foto ziet. Natuurlijk de nagelstickers zelf (14 stuks) en daarnaast een houten bokkenpootje, nagelvijltje, ontvettingsdoekjes (prep pads) en een flyer waarmee je bij de uitleg kunt komen. Die uitleg vind je overigens ook op theNextG1rl.nl via deze link: Maniac Nails gellak stickers aanbrengen en verwijderen.

Inhoud doosje bij aankoop gelnagellak stickers

De nagelstickers zelf zitten in een zwarte verpakking die UV-licht tegenhoudt. Het is dan ook belangrijk om de stickers na het openen van deze verpakking meteen te gebruiken zodat ze niet door het natuurlijke zonlicht worden uitgehard. Dan zijn ze namelijk niet meer bruikbaar.

Maniac x Anouk Nijs collab detail

Goldfinger

Alhoewel ik soms van vrolijke, kleurrijke nagels houd, vind ik een neutraler design ook altijd goed. Goldfinger is tijdloos en kan bij elke outfit en gelegenheid gedragen worden.

Maniac x Anouk Nijs Goldfinger nagelstickers
Ook bij de drie designs die Joann van den Herik ontwierp voor Maniac Nails zit een mooie neutrale variant!

Dit was inmiddels de derde keer dat ik Maniac nagelstickers aanbracht en ik word er steeds handiger in. De kwaliteit van dit design is ook weer goed. De stickers zijn semi-transparant: je ziet het witte randje van mijn nagels er net doorheen. Dit draagt bij aan het natuurlijke effect van dit design. En het gouden randje maakt deze manicure net iets meer glam!

Goldfinger Maniac Nails op nagels

Inmiddels zitten de stickers alweer ruim een week op mijn nagels en is er nog geen slijtage te zien. Meestal haal ik ze er na twee tot drie weken van af, omdat er dan duidelijke uitgroei zichtbaar is. Die periode redden ze prima!

Meer informatie

Ook langdurig mooie, verzorgde nagels zonder gedoe? Dan zijn deze gelnagellak stickers van Maniac Nails voor jou een goed idee! Bij dit soort collabs moet je er snel bij zijn omdat ze beperkt verkrijgbaar zijn. De eerste batch van Goldfinger was na een week al uitverkocht! Inmiddels zijn ze weer op voorraad. Bestel dus snel als je dit design op je nagels wil.

Daarnaast heeft Maniac heeft nog veel meer mooie designs! Voor de reguliere, eenvoudigere designs betaal je € 18. De samenwerkingen en designs met nailart zijn iets duurder: € 23. Je vindt ze allemaal in de Maniac Nails webshop en sinds kort ook bij De Bijenkorf.

Als je nog geen LED-lamp, top coat en andere benodigdheden hebt, kun je kiezen voor de starterset (€ 75). Daar in zitten twee designs naar keuze en dan heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt!

Heb jij al eens dit soort gelnagellak stickers geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top