Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh

Ik vond een paar weken geleden een sample van de bekende Daisy parfum van Marc Jacobs. Ik was nooit zo’n fan van de geur – dacht ik – maar besloot hem toch maar eens te gaan gebruiken.

En hij rook toch eigenlijk wel heel erg lekker. Na een paar dagen was ik om. Ik wilde een Daisy-geur hebben! Nu kwam het wel goed uit dat mijn andere favoriete parfum (DKNY Be Delicious, het bekende appeltje) bijna op was. Ik wil namelijk liever niet al teveel parfums tegelijkertijd open hebben staan, dat vind ik zonde.

Ik ging naar Douglas om de hele Daisy family van Marc Jacobs te ruiken en vergelijken. Want sinds de originele Daisy verscheen, zijn er verschillende geuren bijgekomen. Uiteindelijk koos ik voor Daisy Eau So Fresh! Ik houd wel van wat frissere geuren. Zware parfums zijn aan mij niet besteed.

Parfum Daisy Eau So Fresh

Wat is het een plaatje he? De flesjes van de Daisy’s vind ik altijd erg mooi vormgegeven. Heel vrouwelijk en vrolijk, het past er goed bij. Dus ik kan weer een tijdje verder met deze geur. Al zit ik ook nog naar wat andere geuren te kijken, dus wie weet komt er binnenkort nog een artikel als deze op mijn beautyblog!

Meer informatie

De parfums van Marc Jacobs zijn onder andere te koop bij Douglas en Wehkamp.

Wat is jouw favoriete geurtje?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

banner Wehkamp

2 reacties op “Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top