Max & More adventskalender 2020 unboxing!

Mocht je nog niet willen weten wat de inhoud van de Max & More adventskalender van dit jaar is, dan raad ik je aan niet verder te lezen. Ben je te nieuwsgierig? Kijk dan snel mee naar wat er in alle 24 doosjes van deze kalender zit!

Max & More adventskalender 2020 kerstmis

Benieuwd naar de kalender van 2021? Bekijk hem via dit artikel: Max & More adventskalender 2021 unboxing! Je ziet alle beauty adventskalenders van 2021 via deze link!

De kalender zelf heeft precies hetzelfde formaat als de Max & More Deluxe adventskalender van 2019. Wel is hij dit jaar stylish donkerblauw, wat naar mijn mening beter past bij de tijd van het jaar dan de felroze van vorig jaar.

Net als vorig jaar zijn de verpakkingen van de producten achterwege gelaten. De ingrediënten van alle producten vind je op de achterkant van de doos. Leuk detail: alle producten zijn vegan!

Ingredienten adventskalender 2020 Action make-up

Aan de binnenkant van de adventskalender heeft Max & More weer 24 losse doosjes gedaan. Zo kun je iedere dag in december een nieuw cadeautje uitpakken.

Binnenkant Max & More adventskalender 2020 kerstmis

De inhoud van deze adventskalender

Kijk mee naar de inhoud van deze kalender! Ik heb per dag een foto gemaakt en zal kort een beschrijving erbij geven, inclusief de reguliere verkoopprijs voor zover ik die kan vinden.

Dag 1: Mascara

Met de nieuwe Max & More mascara wordt deze adventsmaand afgetrapt. Een product wat iedereen wel kan gebruiken. Ik heb de vorige Max & More High Definition mascara geprobeerd en ben benieuwd hoe deze nieuwe is. De nieuwe mascara met gouden huls kost € 1,29, ik ga er even vanuit dat deze even duur zal zijn als hij te koop is. Ook kan het zijn dat deze verpakking speciaal voor de adventskalender gemaakt is. Je ziet in actie in dit artikel: Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

Max & More mascara

Dag 2: Oogpotlood ‘Silver’

Ik geloof dat dit zilveren oogpotlood niet te koop zal zijn in de winkel. Hij heeft de naam ‘Silver’, maar ik vind het meer lijken op een prachtige parelmoer witte tint. Hij heeft in ieder geval een hele mooie shimmer in zich, perfect voor de feestdagen! Bekijk hem beter in dit artikel: Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

wit parelmoer oogpotlood max & more

Dag 3: Highlighter

Deze highlighter heeft geen naam gekregen. Het is een hele lichte tint met ik vermoed een subtiele shimmer. De kleur vind ik in ieder geval alvast prachtig! Ik vraag me wel af of deze goed past bij mensen met een donkerdere huidskleur. Ik probeerde deze highlighter uit in dit artikel: Nieuwe blush en highlighter van Max & More.

Highlighter max&more adventskalender 2020

Dag 4: Contourstick

De contourstick van vorig jaar licht ook nog ongebruikt in mijn kast. Ik contour niet echt, en als ik het al doe gebruik ik liever een poeder. Misschien moet ik die sticks toch eens een kans geven! Hij bevat een lichte en een donkere kant en kost normaal € 1,19.

Contour stick max&more 2020

Dag 5: Mini make-up spons

Met dit product was ik erg blij, want ik vind die ’tussenin’ maat sponsjes heel fijn!

mini beautyblender max&more action

Dag 6: Oogschaduwkwastje

In het doosje van dag 6 vond ik een oogschaduwkwastje. Hij voelt erg zacht aan en heeft een handig formaat, zeker voor onderweg.

Mini oogschaduwkwastjes max&more

Dag 7: Wenkbrauwgel

In doosje nummer 7 vond ik een wenkbrauwgel. Na de tegenvallende I Heart Revolution wenkbrauwgel ben ik erg benieuwd hoe deze van Max & More werkt!

Wenkbrauwgel transparant Action max&more

Dag 8: Kokos lippenbalsem

Een lippenbalsem met kokosolie die normaal verkocht wordt met 8 in een verpakking (4 verschillende soorten). Een lippenbalsem is nooit weg, zeker niet in de herfst of winter. Toch ga ik deze denk ik weggeven, want ik hou niet zo van kokos.

Action lippenbalsem met kokosolie

Dag 9: Rode lipstick

Nu komen we pas echt goed in kerstsferen, doosje nummer 9 bevat namelijk een knalrode lippenstift. De kleurnaam is ‘Scarlett Red’. Een klassieke rode lip vind ik heel mooi, maar ik ben meestal wel terughoudend met zélf rode lippenstift op doen. Ik heb deze kleur helaas al (uit de adventskalender van vorig jaar), dus ook deze leg ik even apart voor een giveaway of misschien kan ik hem doorgeven aan familie / vrienden.

Rode lippenstift Max & More lippenstift kerst 2020

Benieuwd naar de vorige variant van dezelfde rode lipstick? Bekijk dan hier het artikel: Max & More lipliners en lipsticks.

Dag 10: Rode lipliner

En wat dan natuurlijk niet kan ontbreken is een bijpassende rode lipliner. Deze is in dezelfde kleur als de lipstick (inclusief zelfde kleurnaam). Ik heb al eerder (de oude variant van) Max & More lipliners geprobeerd en vind ze erg fijn! In de kalender van vorig jaar zat een rood lippotlood, maar deze lipliners vind ik net wat fijner, dus deze bewaar ik! Deze lipliners kosten los € 0,95.

Rood lippencil Max & More Action 2020 kerst

Dag 11: Gemstones

Kleine steentjes die vanzelf plakken, heel erg handig om iedere look meer glam te maken! Ik heb ze zelfs al gebruikt in mijn look met het Colourpop Blush Crush palette.

steentjes stickertjes gemstones Action

Dag 12: Liquid lipstick

Bij doosje 12 werd ik verrast: ik wist namelijk niet dat Max & More liquid lipsticks had! Het is de kleur Pink Lust en hij is een beetje oud roze. Deze lijkt me erg mooi!

Liquid lipstick roze Max & More 2020

Dag 13: Blotting paper

Ook van deze blotting paper wist ik niet dat Max & More het in haar assortiment had, dus ik sluit niet uit dat dit iets is wat speciaal voor de adventskalender is uitgebracht. Ook gezien de bijpassende verpakking. Ik gebruik dit nooit, dus deze leg ik ook apart.

Blotting paper max & more

Dag 14: mini pincet

Het mini pincet herinner ik me nog van de kalender van vorig jaar. Ik gebruik hem heel vaak bij het opdoen van mijn nepwimpers! Deze nieuwe is ook welkom, die ga ik gebruiken om gemstones op mijn gezicht te doen, of water decals op mijn nagels.

mini pincet adventskalender 2020

Dag 15: Oogpotlood ‘Gold’

Ook weer zo’n mooi oogpotlood wat volgens mij niet in de winkel te koop is: een gouden. Ook deze heeft weer een mooie metallic / shimmery finish, ik ben er blij mee! Bekijk hem beter in dit artikel: Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

Gouden oogpotlood max & more adventskalender 2020

Dag 16: Chubby lip balm

Deze herkende ik nog van het artikel wat ik laatst schreef over de Max & More Chubby Lip Balms! Gelukkig is dit niet een kleur die ik al had. Het lijkt een mooie nudetint, hij heeft de naam Crème Brûlée. De lipbalms kosten los in de winkel € 1,19 per stuk. Je ziet hem in actie in dit artikel: Review: Max & More Crème Brûlée lipproducten.

Chubby lip pencil max&more

Dag 17: Mini oogschaduwpaletje

Dit is denk ik het meest schattige oogschaduwpaletje wat ik ooit gezien heb! De pans zijn 1,6 cm in doorsnee, het hele paletje is 4,5 x 4,5 cm. Hoe handig voor onderweg! Enig minpuntje is dat er geen matte tinten in zitten, maar dat past ook niet bij een quattro met de naam Sparkle like champagne.

mini oogschaduw palette max&more 2020

Dag 18: Blush

Een mooie poederblush met een neutrale kleur is nooit weg. In deze Max & More adventskalender zit dit jaar een blush met de naam Pink Coral, een goede omschrijving voor de kleur zelf. Los kun je deze blush kopen voor € 0,95. Ik probeerde hem uit in dit artikel: Nieuwe blush en highlighter van Max & More.

Blush Max & More adventskalender 2020

Dag 19: Amandel lippenbalsem

Nog een lippenbalsem, maar dan in de variant met amandelolie. Deze zal ik waarschijnlijk wel gaan gebruiken!

Action lippenbalsem met amandelolie

Dag 20: Shimmer powder

In dit kleine doosje vond ik een klein bakje met shimmer powder. Kan heel mooi zijn, maar ik gebruik het eigenlijk nooit. Ik ga eens bedenken wat ik hiermee ga doen!

Shimmer poeder max&more action make-up

Dag 21: Puntenslijper

Als je potloden in een adventskalender doet, kun je er eigenlijk niet omheen om er ook een puntenslijper in te doen. Ik heb er al eentje, maar goed, een extra puntenslijper is nooit weg. Ik vind hem eerlijk gezegd een beetje out of style met de rest van de kalender. Qua kleur en afwerking zou het zo een goedkope puntenslijper van m’n kinderen kunnen zijn.

puntenslijper action adventskalender 2020

Dag 22: Lippotlood

Deze misten we nog: een lippotlood in dezelfde kleur als de chubby lip balm, Crème Brûlée. Het is wel echt een mooie kleur! Ik hoop dat hij me goed staat, want dat is altijd maar even afwachten. Je ziet meer foto’s van dit potlood in dit artikel: Review: Max & More Crème Brûlée lipproducten.

lippotlood max&more 2020

Dag 23: Eyeliner pen

We naderen een ontknoping. In doosje 23 vond ik deze zwarte eyelinerpen die ik graag wil uitproberen! Je ziet hem beter in dit artikel: Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

zwarte eyeliner pen advent 2020 max&more action

Dag 24: Oogschaduwpalette

En dan als laatste: een volwaardig oogschaduwpalette. Eerlijk gezegd wel met overeenkomende kleuren als het andere mini-paletje. Hij bevat drie warme shimmers en één warme bruintint. Deze quattro heeft de naam Copper Crush. Deze quattro’s kosten normaal € 0,99 (de oude variant in ieder geval). In dit artikel zie je hem in actie: Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

Oogschaduw quad adventskalender Max&More

Mijn mening over de kalender

Mijn overheersende gevoel is dat dit een kalender is waar veel zorg aan is besteed. Hij zit goed in elkaar. Er is nagedacht over de producten, er zitten vrij veel verschillende dingen in. In de doosjes met ‘poederproducten’ zoals de blush, highlighter en oogschaduw zat opvullingsmateriaal om ze te beschermen.

Het product waar ik het meest blij mee ben is denk ik het sponsje. Ik schreef eerder al over de Max & More beauty blenders en was daar best tevreden over. Dit was kleinere formaat vind ik altijd fijn om mee te werken. Als tweede de eyeliner, daar ben ik erg benieuwd naar! Ook de gemstones vond ik een leuke touch, want die gebruik ik nog wel eens bij ooglooks.

Het product wat me het meeste tegenviel was de puntenslijper. Zoals ik al zei lijkt de kwaliteit daarvan niet al te best. Maar al met al ben ik blij met de producten in deze kalender en zal ik een groot deel ook daadwerkelijk gaan gebruiken!

inhoud Max&More adventskalender 2020 make-up Action

Wat me opvalt als ik hem vergelijk met vorig jaar is dat er geen nagellak in zit! Vorig jaar bevatte de adventskalender maar liefst 3 kleurtjes. Twee producten waren hetzelfde: het pincet en de rode lipstick.

Meer informatie

Deze Max & More adventskalender van 2020 is momenteel verkrijgbaar bij Action en kost € 11,95 per stuk. Ik heb de prijzen van de items opgeteld (met hier en daar wat aannames) en kom op een totaalwaarde van ongeveer 15-20 euro. Maar ik moet erbij zeggen dat ik de dingen als blotting paper, gemstones en puntenslijper niet heel veel waarde heb toegekend. Misschien was ik een beetje bevooroordeeld. Ik vind € 11,95 een mooie prijs als je ziet wat je er voor krijgt.

Wat vind je van deze inhoud? Denk je dat je hem (ook nu je de inhoud al kent) wil kopen?

Ik pakte ook enkele andere adventskalenders uit, bekijk de inhoud via deze links! Een overzicht van beauty adventskalenders vind je via voorgaande link.

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

8 reacties op “Max & More adventskalender 2020 unboxing!

 1. Ik vind deze kalender wel heel erg leuk. En de prijzen vallen super erg mee! Ik vind allea heel leuk en de kalender ziet er chique uit voor de prijs. Ik weet natuurlijk niet wat er vorig jaar allemaal inzat, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Maar hoe ik hem nu zoe vind ik hem erg mooi en leuk! Zeker iets wat ik zou kopen!

 2. Wel een leuke kalender voor de beginnende makeupper!
  Zelf loop ik er niet warm voor, maar toen ik net met makeup begon als puber zal dit mij bijvoorbeeld wél heel blij maken. Nu wij zoveel hebben, voegt deze kalender niet zoveel toe aan wat ik al heb tenminste.

  Ik wilde de Essie kalender halen maarja, we mogen dankzij Covid Duitsland niet meer in 🙁 Dus weer geen adventskalender dit jaar.. xD

 3. Sorry ik vind het een zware afknapper, zelfs voor Max and More. Qua inhoud is deze de luxe versie te vergelijken met de basic van vorig jaar dus nee deze ga ik zeer zeker niet kopen. Zelfs in de reclame vind ik het te duur omdat er geen 12 producten in zitten die ik ga gebruiken. Ik vraag me ook ten zeerste af of er nog een budget versie komt en wat er dan in zit, waarschijnlijk 2 van die barbie oogschaduws. Als je dan toch een leuk kado wilt geven dan kun je beter de producten los kopen met een mooie toilettas dan heb je een full make over voor € 15,49 inclusief poederkwast en blendspons, kijk maar op mijn You Tube site marianschoice, ook vind ik lang niet alles goed van Max and More zoals de meeste mascara’s waar te weinig inhoud in zit, de highlighter drops die heel moeilijk uitsmeren, de setting spray die irriteert op mijn ogen. Er komen veel leukere kalenders aan waar je echt wat aan hebt…

  1. Er zijn zeker een hoop leuke kalenders, dus er is voor ieder wat wils! Er komt dit jaar overigens geen budget-versie van Max & More. Nog wel een soort gift set geloof ik, maar daar heb ik nog niets van gezien.

 4. Er zit redelijks wat leuks in maar ik vind het Jammer dat Elke adventskalender bijna een pincet en puntenslijper heb. Ook vind ik de lipbalms totaal niet erbij passen qua Design in heb deze ook een keer los gekocht in een pak Van 10 voor 1.50 dus vind het meer een goedkope opvulling

 5. Heeerlijke kalender he! Heb m ook unboxt op Youtube, ben er zo een fan van. Cheap en vol mooie make up. Vond bijv die van Essence tegenvallen, omdat er veel zooi in zat. Douglas idemdito. Maar deze is zooo top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top