Max & More adventskalender 2021 unboxing!

Sinds deze week (begin oktober) is de Max & More adventskalender van 2021 te koop bij Action. Die wilde ik natuurlijk weer proberen! Ik was benieuwd of er veel dezelfde dingen in zouden zitten als vorig jaar of dat hij juist heel origineel zou zijn. Ben je ook benieuwd? Kijk dan snel verder!

Max & More Deluxe Beauty Calendar adventskalender 2021

Klik door via de link voor een overzicht van alle beauty adventskalenders van 2021!

De Max & More Deluxe Beauty Calendar van 2021 doet me eigenlijk wel heel erg denken aan de adventskalender van vorig jaar. Je kunt hem zien via deze link: Max & More adventskalender 2020 unboxing! Er is dit jaar wederom gekozen voor een donkerblauwe doos met gouden details. Wat ik overigens een erg mooie combinatie vind!

Achterkant Max & More adventskalender 2021

Op de achterkant staat alle informatie over de producten in de kalender. Zowel op de voor- als achterkant zie je een mandala afgebeeld staan. Ook aan de binnenkant komt deze terug op onder andere de doosjes.

Binnenkant Max & More adventskalender 2021

Doosjes geven altijd net een wat luxueuzer gevoel dan een kalender met ‘scheur’-deurtjes vind ik. De doosjes zelf zijn stevig genoeg en je pakt de kalender van boven naar beneden uit. Geen gedoe met vallende of verschuivende doosjes dus, handig!

Aan de buitenkant is in ieder geval veel zorg besteed, laten we snel gaan kijken naar de inhoud van deze kalender!

De inhoud van de adventskalender

Dag 1: Liquid eyeshadow

Bij het eerste doosje word ik meteen verrast: een liquid eyeshadow! Ik wist niet dat ze die in het assortiment hadden. Dit is de kleur ‘286 – Stunner’, een mooie lichtroze tint.

Max & More Liquid Eyeshadow in Stunner

Dag 2: Liquid highlighter

In doosje twee gaan we door met de glitters en shimmers, er zit namelijk een liquid highlighter in! Hij heeft een roze toon, net als de liquid eyeshadow, en geeft een subtiele glans op de huid.

Liquid Highlighter adventskalender 2021

Dag 3: Mascara

Het kan natuurlijk geen adventskalender zijn zonder mascara! Deze heb ik vorig jaar ook gevonden in de kalender, je kunt de review hier lezen: Nieuwe Max & More oogmake-up getest!. Van wat ik me herinner is het een prima mascara voor everyday, maar verwacht geen wonderen.

Max&More kerst mascara zwart

Dag 4: Nagelstickers

Ook in de Essence adventskalender van 2021 vond ik ze al: nagelstickers in kerstthema! Altijd leuk voor een snelle feestelijke nailart. Deze Max & More stickertjes zijn allemaal met glittertjes.

Kerstmis budget nagelstickers

Dag 5: Overnight Lip Mask

Een overnight lip mask is nooit weg nu de herfst is begonnen. Droge of schrale lippen liggen dan op de loer, handig om ze dan ook ’s nachts te kunnen verzorgen.

Overnight Lip Mask Max&More

Dag 6: Nagelvijl

Een nagelvijl in dit kleine formaat is handig om in een toilettas of handtas te doen, daar ga ik hem denk ik voor gebruiken. Hij is aan beide kanten te gebruiken.

Kleine nagelvijl adventskalender

Dag 7: Wetlook lipgloss

In doosje 7 vond ik een naturel ‘wetlook’ lipgloss, zo zijn je lippen snel klaar voor een avondje uit! Ik heb nog een heleboel lipglosses liggen, waaronder ook transparante, dus ik ga deze aan iemand anders geven denk ik.

Budget wetlook lipgloss

Dag 8: Beauty blender spons

Een blending spons om bijvoorbeeld je foundation aan te brengen vind ik erg fijn. Deze is in een ‘medium’ formaat, dus erg handig voor de lastige hoeken zoals onder je ogen. Fijn!

Medium beautyblender spons blauw

Dag 9: Blotting paper

Gebruikt iemand ooit nog blotting paper? Ik heb het eigenlijk nooit nodig gehad, dus ook deze gaat naar iemand anders.

Max & More Blotting Paper

Dag 10: Coconut lip balm

Als je hier vaker komt, zul je misschien weten dat kokos niet mijn favoriete geur is. Ook deze gaat dan ook ongeopend naar iemand anders die het hopelijk wel kan waarderen!

Coconut lippenbalsem

Dag 11: Herbruikbaar wattenschijfje

Hier ben ik oprecht blij mee! Je kunt niet genoeg herbruikbare / wasbare wattenschijfjes hebben. Laatst kocht ik nog een aantal herbruikbare wattenschijven van Action. Bij deze in de adventskalender zit aan de achterkant een stukje dubbele stof waar je je vingers onder kan doen om hem vast te houden, dat lijkt me erg handig! Ik wou dat Max & More deze ook los uit zou brengen.

Herbruikbaar wattenschijfje wit met roze

Dag 12: Moisturizing Face Sheet Mask

Sheetmasks van Max & More heb ik volgens mij ook nog nooit gezien! Hij ziet er erg leuk uit, helemaal in de stijl van de adventskalender. Ik ben erg benieuwd hoe hij aanvoelt op de huid.

Max & More Moisturizing Face Sheet Mask

Dag 13: Houten bokkenpootjes

Dit soort houten bokkenpootjes gebruik je bijvoorbeeld om je nagelriemen terug te duwen. Ook deze ga ik denk ik weggeven. Ik heb namelijk nog een aantal houten exemplaren liggen maar gebruik meestal mijn plastic variant met rubberen eindje. Die voelt net wat fijner aan.

Houten nagel bokkenpootjes

Dag 14: Liquid eyeshadow

In doosje 14 zit nóg een liquid eyeshadow! Dit keer is het de kleur ‘288 Go Glam’, een goud / bronzen tint. Ik hoop dat ze meer kleuren uitbrengen die je los kunt kopen, tof!

Max & More Liquid Eyeshadow in Go Glam

Dag 15: Oogschaduw kwast

Volgens mij vond ik in de 2020 adventskalender van Max & More precies dezelfde kwast. Hij is best fijn, dus mij hoor je niet klagen! Ik schreef laatst ook al een artikel over de ‘reguliere’ Max & More oogschaduwkwasten.

Max&More kwast oogschaduw shader

Dag 16: Fixing powder

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit echt een pressed fixing powder heb gebruikt. Ik heb er al een tijdje één van Essence in de kast liggen om te proberen, maar ik gebruik eigenlijk altijd mijn Max & More Pretty Peach scented setting powder. Ik denk dan ook dat het beter is dat ik deze uit de adventskalender weg ga geven.

Pressed Fixing powder

Dag 17: Kwasten cleaningpad

Dit is de nieuwe hype denk ik: een cleaning pad voor je kwasten in de adventskalender. In de Essence adventskalender van 2021 zat er namelijk ook eentje! Ik heb inmiddels een stuk of 5 van deze dingen en gebruik er altijd maar eentje. Dus ook deze gaat in de weggeef-lade.

brush cleaner pad Max & More

Dag 18: Zwart kohlpotlood

In doosje 18 zit een zwart kohl potlood. Het is een luxe uitvoering met een smudger aan de achterkant. Daarmee kun je de net aangebrachte lijn wat uitvagen zodat je snel een smokey eye kunt maken. Alhoewel ik al veel zwarte oogpotloden heb, wil ik deze toch wel eens proberen!

Zwart kohlpotlood met smudger

Dag 19: Koperkleurig oogpotlood

In de Max & More adventskalender van vorig jaar zat een gouden en zilveren oogpotlood, voor 2021 is er een koperkleurige variant in gedaan. Het lijkt me een hele mooie kleur!

Max & More rosé gouden bruin oogpotlood in Irresistible

Dag 20: Puntenslijper

In doosje 20 zit een puntenslijper. Hij voelt een beetje goedkoop aan (want dat is hij waarschijnlijk ook). Ik denk niet dat ik deze veel zelf zal gebruiken.

Puntenslijper in adventskalender 2021

Dag 21: Eye primer

Yes, een eye primer in doosje 21! Mijn Max & More oogschaduwbasis is laatst op gegaan, je zag hem voorbij komen in mijn empties van juli. Ik besloot geen nieuwe te kopen, omdat ik nog andere had liggen. Maar ik ben toch blij dat ik deze nu heb, ik gebruik hem vaak om swatches van oogschaduw te maken!

Max & More eye primer oogschaduwbasis

Dag 22: Nagelstickers

In doosje 22 zit een setje nagelstickers om met prachtige nagels de feestdagen door te brengen. Het lijken echt soort stickers, ik vraag me af of je ze netjes kunt aanbrengen op je nagels en hoe ze dan zitten.

Nagelstickers in adventskalender Max & More 2021

Dag 23: Nail & Cuticle Cream

In het op één na laatste doosje vond ik een tube met crème om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Deze ga ik doorgeven, want ik heb nog veel van dit soort producten staan.

Nail & cuticle cream Max&More kalender 2021

Dag 24: Oogschaduwpalette

Op dag 24 vind je een oogschaduwpalette met 6 kleuren. Een heel neutraal palette met zachte tinten, waaronder 2 matte en 4 shimmers (in meer of mindere mate). Het formaat is gemakkelijk om mee op reis te nemen!

Max & More oogschaduwpalette Ready Set Glow!

Mijn mening over de Max & More adventskalender 2021

Pluspunt aan deze kalender vind ik de variatie in de producten en het feit dat de artikelen goed verspreid zitten (dus niet alle nagelspullen bij elkaar, of twee dezelfde dingen achter elkaar). Ook is er duidelijk aandacht besteed aan de verpakkingen. Op bijna alle verpakkingen komt een stukje van de mandala terug.

Er zitten wel weer wat ‘opvulcadeautjes’ in, zoals de puntenslijper en nagelvijl. En best wat items waarvan veel mensen er al wat in huis zullen hebben zoals een transparante lipgloss en een lippenbalsem. Wél vind ik het erg leuk dat er onverwachte dingen inzitten zoals een sheetmask en liquid eyeshadows! Die zal ik dan ook zeker gaan uitproberen.

Volledige inhoud Max & More adventskalender 2021

Hoewel er best wat dingen voor de nagels in zitten (een nagelvijl, bokkenpootjes, crème, stickers) mis ik dan toch eigenlijk een nagellakje. En dat terwijl Max & More de laatste tijd nieuwe kleuren uitgebracht heeft en ook steeds meer base- en topcoats heeft. Die had ik graag in de kalender teruggezien.

Meer informatie

Wil je deze Max & More Deluxe Beauty Calendar ook uitpakken of misschien cadeau geven? Je koopt hem voor € 12,95 bij je plaatselijke filiaal van Action. Alle producten (voor zover dat van toepassing is) zijn vegan.

Meer adventskalender unboxings bekijken? Klik dan door via de linkjes hieronder:

Benieuwd naar andere kalenders? Bekijk hier het Overzicht met beauty adventskalenders 2021!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Max & More adventskalender 2021 unboxing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top