Max & More Adventskalender 2022 || Unboxing

Het is tijd voor de eerste adventskalender unboxing van dit jaar. Het is de Max & More Deluxe Beauty adventskalender van 2022 geworden! Toen ik hem tegenkwam bij Action hoefde ik niet lang na te denken: ook dit jaar laat ik je weer zien wat er achter alle deurtjes zit. Kijk je mee?

Max & More Deluxe beauty adventskalender 2022

De kalender ziet eruit als een waar sprookje! Een donkerblauw / paarse voorkant met gouden details. Op de achtergrond het noorderlicht en wat huisjes op de heuvels.

De kleurencombinatie is prachtig en de kalender voelt luxe aan. Hij is dan ook duurder dan vorig jaar: € 15,95. De Max & More adventskalender van 2021 kostte € 12,95.

Opengeklapte Max & More Deluxe beauty adventskalender 2022

Wellicht is die hogere prijs te rechtvaardigen door het ontwerp. De kalender klap je open waarna je een 3D tafereel in de deksel kunt aanschouwen. Het is daarentegen wel een ‘scheur’kalender. Er zitten geen 24 doosjes in met de producten zoals vorig jaar.

Close-up Max & More Deluxe beauty adventskalender 2022

De scheurvakjes zitten allemaal door elkaar, dus elke dag is het even goed kijken welk vakje open mag. Op de achterkant van de Deluxe Beauty Adventskalender van 2022 heeft Max & More alle ingrediënten opgesomd.

Achterkant ingredienten Max & More Deluxe adventskalender 2022

Tijd om te kijken naar de inhoud van de kalender! Hopelijk zitten er wat nieuwe producten in en is het geen herhaling van voorgaande jaren.

Het volledige overzicht van beauty adventskalenders van 2022 bekijk je via de link!

Hieronder zie je via een Instagram Reel alvast een aantal vakjes die ik opende:

De inhoud van de adventskalender

Dag 1: Liquid Eyeshadow

We beginnen goed met een liquid eyeshadow. In de kalender van vorig jaar zaten er twee, maar het is dit keer een andere tint met iets minder glinstering erin.

Max & More Liquid Eyeshadow

Dag 2: Puntenslijper

Op dag 2 al een matig cadeautje, ik beschouw deze puntenslijper maar als een opvuller. Deze herinner ik me nog van de Max & More adventskalender van vorig jaar, al was hij toen volgens mij zwart. In de kalender van 2020 zat ook een blauwe.

Blauwe plastic puntenslijper

Dag 3: Oogpatches

Deze hydrogel eyepatches van Max & More zijn volgens mij niet los te koop. Ik ben er erg benieuwd naar! Ze zien er in ieder geval leuk uit, ze glinsteren helemaal. Waarschijnlijk zullen ze een fijn, verkoelend effect geven.

Hydrogel eyepatches met glittertjes

Dag 4: Cream Blush

Een cream blush, dat is volgens mij ook een nieuw product voor Max & More! Ik vermoed dat hij dezelfde kleur heeft als de verpakking en dat lijkt me een prachtige tint voor op de wangen.

Max & More Cream Blush in adventskalender 2022

Dag 5: Blendingspons

Net als vorig jaar zit er ook dit jaar weer een kleine blendingspons in, dit keer in lichtblauw / lila. Ik weet eigenlijk niet of ik die van vorig jaar al gebruikt heb. Ze zijn namelijk een maatje kleiner dan een reguliere beautyblender, maar groter dan bijvoorbeeld de mini-sponsjes die in de Essence adventskalender van 2021 zaten. Die ik overigens wel gebruik, voor het verdelen van mijn oogschaduwbasis.

Midi beauty blender sponsje

Dag 6: Nailwraps

Ook de nailwraps zitten in de herhaling. Dit jaar hebben ze wel een erg leuk motiefje: donkerblauw en lila met gouden glittertjes! Volgens mij heb ik de set van vorig jaar ook nog ergens liggen, ik moet ze nu toch eens gaan proberen denk ik!

nagelstickers in blauw en lavendel met gouden glitters

Dag 7: Spiegeltje

De klassieker: een zakspiegeltje! Met een design wat goed past bij de stijl van de kalender, ik vind hem erg mooi!

Max & More spiegeltje in stijl van adventskalender 2022

Dag 8: Highlighter

Hoe mooi ik de highlighter uit vakje acht ook vind, hij is wel iets te donker voor me denk ik. Dus die gaat in mijn winactie lade!

Bronskleurige highlighter

Dag 9: Lipgloss

Achter het negende deurtje vond ik een Max & More lipgloss. Een mooie lichtroze tint met hele kleine shimmers erin. De kleurnaam is 351 – Passionate Kiss. Minpuntje: hij ruikt best wel chemisch, dus wat mij betreft niet heel aantrekkelijk om op de lippen aan te brengen.

Lichtroze lipgloss met kleine sparkles

Dag 10: Paars Oogpotlood

Dit paarse oogpotlood heeft de naam 258 – Piece Of Magic gekregen. Het is een vrij donkere paars met een kleine shimmer. Ik ben erg benieuwd hoe hij eruit ziet op mijn oogleden.

Paars oogpotlood budgetproof

Dag 11: Blotting Paper

Een Max & More adventskalender is niet compleet zonder blotting paper, zo ook in 2022! Ik gebruik ze eigenlijk nooit, dus geef ze meestal weg.

Blotting Paper matterende doekjes

Dag 12: Nagelstickers

In dit zakje zitten twee kleine velletjes met nagelstickers in winterse designs: sneeuwvlokjes en sneeuwpoppen. Dit soort stickertjes wil ik nog wel eens gebruiken op mijn nagels, dus een leuke opvuller. Ze lijken wel opvallend veel op de kerststickertjes van HEMA van enkele jaren geleden.

Nagelstickertjes in winters design

Dag 13: Lipscrub tool

Ik moest even achterop de adventskalender kijken hoe ze dit ding noemen: het is een lipscrub tool. Aan de achterkant zit een uitsteeksel (denk aan een soort popsocket) waarmee je de tool kunt vasthouden. Je kunt er dan mee over je lippen gaan. Het is me niet helemaal duidelijk of je hem in combinatie met een product gebruikt of gewoon droog. Volgens mij kan het allebei. Grappig, zoiets heb ik nog niet eerder gezien!

lipscrub tool in de vorm van een mond

Dag 14: Gouden Oogpotlood

Het gouden oogpotlood is inmiddels een klassieker in de Max & More adventskalenders. Al zat er vorig jaar een roségouden variant in, in 2020 was het volgens mij dezelfde als deze. Hij heeft de simpele kleurnaam 202 – Gold gekregen.

Budgetproof gouden oogpotlood

Dag 15: Mono Oogschaduw

Bij het openscheuren van deurtje vijftien dacht ik dat er weer een highlighter in zat. Maar dit is een oogschaduw, met overigens net zoveel shimmer als de highlighter!

Single oogschaduw bruine shimmer

Dag 16: Oogschaduwkwastje

En bij oogschaduw hoort natuurlijk een kwast! Volgens mij is dit dezelfde als één van de kwastjes van vorig jaar. Ik gebruik hem regelmatig. En door het formaat is hij ook handig om mee te nemen!

Mini oogschaduwkwastje in beauty adventskalender 2022

Dag 17: Plaksteentjes

Dit soort plaksteentjes vind ik erg leuk, ook in de adventskalender van 2020 zat een velletje met verschillende kleuren steentjes in! Ik gebruik ze voornamelijk bij ooglooks. Als ik me niet vergis zat dit zelfde velletje ook in de Essence kalender van vorig jaar. Maar ik gebruik ze, dus ik klaag niet!

Plaksteentjes en pareltjes

Dag 18: Eye Primer

Ik val in herhaling, maar ook de eyeprimer is hetzelfde als vorig jaar. Ik gebruik hem om oogschaduwswatches te maken, dus hij komt zeker van pas!

Eye primer in kleine blauwe tube

Dag 19: Haarelastiekjes

Okee, de overeenkomsten met de Essence adventskalender van 2021 zijn nu niet meer te ontkennen. Ook daarin zaten dit soort haarelastiekjes. Ik heb ze een tijdje geprobeerd, maar ze zakten bij mij heel snel uit. En ik heb weinig en dun haar, dus erg veeleisend ben ik meestal niet op dat gebied. Wel zijn ze leuk als armbandjes, mijn dochter zat er al op te azen!

Haar elastiekjes in diverse kleuren

Dag 20: Nagelvijl

In vakje twintig zit een klein formaat nagelvijl. Ik beschouw het als een nuttig opvulcadeautje. Ze komen namelijk wel eens van pas, ik heb er in meerdere tassen eentje zitten!

Kleine nagelvijl lichtblauw

Dag 21: Lip & Cheek balm

Een Lip & Cheek Balm van Max & More heb ik nog niet eerder gezien. Het is de kleur 288 – Rose, een vrij intense kleur. Ik ben erg benieuwd hoe hij eruit ziet als je hem op de huid of lippen aanbrengt!

Lip & Cheek balm met een kleurtje

Dag 22: Sheetmasker

Net als vorig jaar zit er ook dit jaar weer een sheetmasker in om je huid te verwennen, zo net voor de feestdagen! Ik heb de vorige met plezier gebruikt, dus dat zal ik dit jaar ook doen.

Max & More sheetmasker

Dag 23: Face & Body Glitter Gel

Een Face & Body Glitter Gel had ik niet aan zien komen! Ik wilde zeggen dat hij zilveren glitters bevat, maar nee, hij is eigenlijk helemaal wit. Leuk om aan te brengen als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat of op oudjaarsavond.

Face & Body Glitter Gel zilver

Dag 24: Max & More Oogschaduwpalette

Het Max & More oogschaduwpalette kon natuurlijk niet ontbreken in de adventskalender van 2022! Hij heeft de naam 520 – Aurora Borealis gekregen. Het palette bevat drie warme matte bruintinten en drie bijpassende shimmers. Hier kun je een mooie ooglook mee maken voor aan het kerstdiner!

Oogschaduwpalette Max & More adventskalender 2022

Mijn mening over de Max & More adventskalender 2022

Dit zijn alle 24 producten dit in 2022 in de Max & More adventskalender zitten. Hieronder zie je ze nog eens allemaal bij elkaar. Mijn eerste kalender van dit merk pakte ik uit in 2019. Sinds die tijd heeft Max & More een grote professionaliseringsslag gedaan en dat is ook terug te zien in de kalenders. Jammer vind ik wel dat de nagellak die destijds in de kalender zat, er tegenwoordig geen deel meer van uitmaakt.

Volledige inhoud Max & More Deluxe beauty adventskalender 2022

Het ontwerp en design is net als andere jaren weer erg mooi. Er is gekozen voor één thema en de verpakkingen van de producten zijn daarop aangepast.

Alhoewel er een aantal nieuwe producten in zitten, zoals de cream blush, eyepatches en lip & cheek balm, zitten er ook veel dezelfde opvulcadeautjes in als vorige jaren. Ze zullen dit waarschijnlijk moeten doen zodat ze de prijs kunnen drukken, je betaalt immers ook niet veel voor de kalender. Een prijs van € 15,95 betekent dat ieder item gemiddeld € 0,67 kost. En dan heb ik de kalender zelf, het bedenken, ontwerpen en produceren ervan nog niet meegerekend. Ongelofelijk eigenlijk dat het voor die prijs kan!

Close-up inhoud Max & More Deluxe beauty adventskalender 2022

Omdat dit mijn vierde Max & More adventskalender is, merk ik wel dat de herhalingen van voorgaande jaren het steeds minder leuk maken om hem uit te pakken. Steeds weer een puntenslijper, blotting paper en spiegeltje, daar heb ik er inmiddels genoeg van!

Close-up van inhoud Max & More Deluxe beauty adventskalender 2022

En wat me, zoals je kon lezen, ook opviel was dat er een aantal dingen toch wel schaamteloos zijn gekopieerd uit de Essence adventskalender van 2021.

Zou ik de kalender aanraden? Ik denk dat deze kalender vooral leuk is voor bijvoorbeeld tienermeiden die net kennismaken met make-up. Zo kun je verschillende dingen uitproberen voor een fijne prijs. Als je al veel make-up en verzorgingsproducten hebt zullen de items in deze kalender niet meteen een aanvulling voor je collectie zijn.

Meer informatie

De Max & More Deluxe Beauty Adventskalender van 2022 is momenteel verkrijgbaar in je lokale filiaal van Action. Hij kost € 15,95, een paar euro duurder van voorgaande jaren. Ik zie op de website staan dat hij een mascara zou bevatten, maar die heb ik niet gevonden!

De meeste items in de kalender zijn vegan, een uitzondering zijn de oogpatches.

Wat vind jij van de inhoud van de Max & More kalender van dit jaar?

Meer adventskalenders bekijken? Klik dan snel door naar het Overzicht van beauty adventskalenders 2022 of bekijk één van de andere unboxings via onderstaande links:

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 2 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top