Max & More Bloom oogschaduwpalette review

In deze corona-tijd kom ik het liefst zo min mogelijk in winkels. Maar soms ga ik er toch even op uit. Eindelijk kwam ik vorige week dan ook weer eens bij Action en nam natuurlijk het Bloom oogschaduwpalette van Max & More mee! Lees snel verder!

Bloom Max&More oogschaduwpalette

Het was zo ongeveer het nieuws van het jaar, het nieuwe oogschaduwpalette van Max & More! De laatste tijd hebben ze als merk een grote professionaliteitsslag gemaakt, als je het mij vraagt. De nieuwe verpakkingen zien er netjes uit en ook dit oogschaduwpalette ziet eruit als een pareltje.

Een mooi paars bloemenpatroon vult de voorkant (en binnenkant). Op de achterkant vind je informatie over onder andere de ingrediënten en kleurnamen.

Achterkant Bloom Max&More oogschaduwpalette

Ik had natuurlijk al eerder foto’s gezien van dit palette. Wat mij het eerst opviel was dat de kleuren zo ongeveer één op één zijn overgenomen van het Born to Run palette van Urban Decay. En ik was niet de enige die dat heeft opgemerkt. Gelukkig heb ik dat palette ook, de vergelijking lees je in dit artikel: Beauty Battle! Bloom vs. Born to Run.

Kleuren in Max & More oogschaduwpalette Bloom

Aan de binnenkant bevindt zich een grote spiegel, altijd een goed idee. Het palette bevat matte kleuren, oogschaduw met satijnen finish en enkele shimmers. Hieronder vind je close-up foto’s van de kleuren.

Kleuren in Max & More oogschaduwpalette Bloom Close-up 3
Kleuren in Max & More oogschaduwpalette Bloom Close-up 1
Kleuren in Max & More oogschaduwpalette Bloom Close-up 2

Ik was natuurlijk erg benieuwd naar het pigment van dit mooie palette! Laatst heb ik al wat nieuwe Max & More oogproducten getest en dat oogschaduwpalette beviel me best goed. Ik hoopte dan ook dat ze die trend hadden voortgezet in dit Bloom palette!

Max&More Bloom Action swatches

Ik heb eigenlijk niets te klagen over deze pigmentatie! Eigenlijk de enige kleur waar ik wat meer moeite voor moest doen was de paarse in het midden. Paars is wel vaker een probleemkleur in paletten. Ik besloot dan ook die paars uit te proberen in mijn ooglook!

Ooglook met goedkoop Max & More Bloom palette

Ik ben niet helemaal tevreden met de lengte van de wing, maar als we het over de oogschaduw zelf hebben: niets mis mee! De kleuren blenden goed (het bruin aan de bovenkant bestaat uit drie kleuren) en ook de paarse oogschaduw geeft goed kleur af. Ik heb wel de NYX Glitter Primer als basis gebruikt daarbij.

Meer informatie

Je koopt het Max & More Bloom oogschaduwpalette natuurlijk bij Action! Hij kost € 3,95 (!) en je krijgt daarvoor 21 kleuren (van 1 gram). Ook dit palette is volledig vegan.

Wat vind jij van dit budget oogschaduwpalette?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Max & More Bloom oogschaduwpalette review

  1. Ik was wel verbaasd dat het palette op UD leek ben dat niet gewend Van max en more. Ik moet het palette nog gebruiken voor looks maar de swatches waren redelijk voor een 4 Euro Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top