Max & More Bloom oogschaduwpalette review

In deze corona-tijd kom ik het liefst zo min mogelijk in winkels. Maar soms ga ik er toch even op uit. Eindelijk kwam ik vorige week dan ook weer eens bij Action en nam natuurlijk het Bloom oogschaduwpalette van Max & More mee! Lees snel verder!

Het was zo ongeveer het nieuws van het jaar, het nieuwe oogschaduwpalette van Max & More! De laatste tijd hebben ze als merk een grote professionaliteitsslag gemaakt, als je het mij vraagt. De nieuwe verpakkingen zien er netjes uit en ook dit oogschaduwpalette ziet eruit als een pareltje.

Een mooi paars bloemenpatroon vult de voorkant (en binnenkant). Op de achterkant vind je informatie over onder andere de ingrediënten en kleurnamen.

Ik had natuurlijk al eerder foto’s gezien van dit palette. Wat mij het eerst opviel was dat de kleuren zo ongeveer één op één zijn overgenomen van het Born to Run palette van Urban Decay. En ik was niet de enige die dat heeft opgemerkt. Gelukkig heb ik dat palette ook, de vergelijking lees je in dit artikel: Beauty Battle! Bloom vs. Born to Run.

Aan de binnenkant bevindt zich een grote spiegel, altijd een goed idee. Het palette bevat matte kleuren, oogschaduw met satijnen finish en enkele shimmers. Hieronder vind je close-up foto’s van de kleuren.

Ik was natuurlijk erg benieuwd naar het pigment van dit mooie palette! Laatst heb ik al wat nieuwe Max & More oogproducten getest en dat oogschaduwpalette beviel me best goed. Ik hoopte dan ook dat ze die trend hadden voortgezet in dit Bloom palette!

Ik heb eigenlijk niets te klagen over deze pigmentatie! Eigenlijk de enige kleur waar ik wat meer moeite voor moest doen was de paarse in het midden. Paars is wel vaker een probleemkleur in paletten. Ik besloot dan ook die paars uit te proberen in mijn ooglook!

Ik ben niet helemaal tevreden met de lengte van de wing, maar als we het over de oogschaduw zelf hebben: niets mis mee! De kleuren blenden goed (het bruin aan de bovenkant bestaat uit drie kleuren) en ook de paarse oogschaduw geeft goed kleur af. Ik heb wel de NYX Glitter Primer als basis gebruikt daarbij.

Meer informatie

Je koopt het Max & More Bloom oogschaduwpalette natuurlijk bij Action! Hij kost € 3,95 (!) en je krijgt daarvoor 21 kleuren (van 1 gram). Ook dit palette is volledig vegan.

Wat vind jij van dit budget oogschaduwpalette?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: Oogschaduwpalette, Reviews, Vegan

3 reacties op “Max & More Bloom oogschaduwpalette review

  1. Ik was wel verbaasd dat het palette op UD leek ben dat niet gewend Van max en more. Ik moet het palette nog gebruiken voor looks maar de swatches waren redelijk voor een 4 Euro Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *