Max & More Concealer || Review

Sinds een aantal jaar heeft Action goede make-up van het merk Max & More in het assortiment. Als je van make-up houdt heb je er vast wel eens over gehoord. Niet alle producten zijn top, maar de kwaliteit wordt steeds wat beter. Vandaag eens kijken hoe de Max & More concealer bevalt!

Max & More concealer review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een concealer reviewde. De laatste was de Catrice True Skin concealer. Ook niet erg duur en fijn in gebruik. Maar inmiddels is die op en was het tijd om een nieuwe te kiezen.

Ik hoor de laatste tijd erg veel goede verhalen over Max & More make-up, dus besloot de concealer aan te schaffen. Voor de prijs kun je bijna geen miskoop doen, want dit product kost maar € 1,19 voor een reguliere hoeveelheid van 3,2 ml.

Informatie en ingredienten goedkope concealer - review

Voor die prijs kun je niet al teveel verwachten van de ingrediënten. Ze doen bijvoorbeeld (nog?) niet mee aan de trend van natuurlijke ingrediënten. Maar het gehele Max & More assortiment is vegan én het merk is dierproefvrij!

De concealer is er in vier kleuren waarvan ik de lichtste kocht:

  • 104 Light Sand
  • 110 Honey
  • 114 Dark Beige
  • 116 Roasted Walnut (al weet ik niet of deze tint nog beschikbaar is, op de website kan ik hem momenteel niet vinden)
Kleur 104 Light Sand - budget make-up review

Voor een deel van de mensen misschien geen probleem, maar als je een wat donkerdere huidskleur hebt heeft Max & More geen concealer die je zal matchen. Daar ligt nog een verbeterpuntje wat mij betreft!

De Max & More Concealer in gebruik

De Max & More Concealer is een full coverage concealer met een zachte applicator. Over dat laatste is in ieder geval niet gelogen! De sponsapplicator voelt fijn aan op de huid en ik vind ze gemakkelijk om de concealer mee aan te brengen.

Meestal breng ik wat puntjes aan, bijvoorbeeld onder mijn ogen, en blend ik het vervolgens met een make-up spons verder in de huid. Die heeft Max & More overigens ook in het assortiment.

Max&More concealer applicator

Het was een beetje een gok welke kleur ik moest hebben, want bij Action zijn geen make-up testers. Even in de winkel swatchen zit er dus niet in! Gelukkig zie je in de verpakking wel de kleur zoals hij ook echt is. En omdat er niet veel keuze was heb ik er maar niet te lang bij stilgestaan.

Max & More Concealer Light Sand swatch - review

De kleur blijkt helemaal prima te zijn (op mijn arm is hij wat te donker / warm, maar geblend op mijn gezicht matcht hij goed). En eerlijk: voor een budget concealer is dit echt een topper! De dekking is erg goed en ook nog wat op te bouwen als het niet voldoende is. Daarbij heb ik amper het probleem dat hij in de fijne lijntjes trekt, wat bij mij toch al snel gebeurt.

Zoek je dus een nieuwe concealer, rijd dan vooral even langs Action!

Meer informatie

Zoals je al kon lezen is deze concealer net als alle make-up van Max & More te koop bij je lokale filiaal van Action. Helaas kun je het niet online kopen, dat is nog wel een nadeel.

Gelukkig zijn er voordelen genoeg: de make-up is vegan, dierproefvrij en érg budgetproof! En ze hebben ook nog eens leuke adventskalenders (meestal vanaf half september) voor als je de andere producten voor een fijne prijs wil proberen!

Heb jij al eens make-up van Max & More geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top