Max & More Deluxe adventskalender 2019

Gisteren liet ik al de Essence adventskalender van 2019 zien, vandaag is het tijd voor die van Max & More! Neem een kijkje in de doosjes van deze leuke kalender.

Max & More Deluxe adventskalender 2019

Deze kalender zag er lekker vrolijk uit! Helemaal in roze met lila tinten en allerlei verschillende doosjes om uit te pakken. Op Instagram kon je eerder al zien welke producten er per week in zaten. In dit artikel laat ik ze per categorie zien.

Max & More adventskalender 2019 action overzicht inhoud

Gezichtsproducten

In de categorie gezichtsproducten zijn er een paar leuke items uit de box gekomen. Zo is er een matte bronzer, een duo contour stick en Highlighter drops, waar ik al een artikel over heb geschreven.

Max & More adventskalender 2019 action gezicht

Lipproducten

Veel lipproducten in deze adventskalender! Twee lipsticks met bijpassende kleur lipliner. Ik probeerde eerder al de andere Max & More contouring lipliners, ook in de kleur Rusty Rose die hier ook bij zit. Die is in ieder geval erg mooi! De ander is een klassieke rood.

Max & More adventskalender 2019 action lipproducten

Verder zat er een Metallic liquid lipstick in en een roze lipbalm. Naar die laatste was ik sowieso al erg benieuwd, dus leuk om die nu uit te kunnen proberen! Als laatste een kleine rode lip balm in een wat onhandig klein potje.

Oogproducten

Maar liefst twee oogschaduwpaletten! Beide in de laatste drie dagen van de kalender. Ik heb al een andere True Shade oogschaduwpalette die ik mijn huidige Project Pan zit. Ik ben benieuwd naar deze kleuren en naar de quattro!

Max & More adventskalender 2019 action oogproducten

Verder vond ik in de kalender eye liner gel, waar ik erg benieuwd naar ben. Twee kleuren oogpotlood, een zwarte en een metallic blauwe die me erg mooi lijkt. En een Max & More mascara om de look helemaal af te kunnen maken. Ik heb eerder een mascara van dat merk gehad, en daar was ik niet helemaal fan van. Maar ik ben benieuwd wat deze voor mijn wimpers kan doen!

Brows

Op dag 23 vond ik een leuk wenkbrauwpaletje in de adventskalender, met drie kleuren poeder en 1 vakje met wax. Een andere dag zaten er wenkbrauw stencils in. Ik gebruik die eigenlijk niet. Doe iemand dat überhaupt?

Max & More adventskalender 2019 action wenkbrauwpalette

Nagellak

Drie leuke kleuren nagellak! En helemaal passend bij de feestdagen. Ik heb ze al geprobeerd, zoals je kon zien in mijn artikel met kerst en winter nailart ideeën. Ze dekken in één laag en zijn fijn om aan te brengen.

Max & More adventskalender 2019 action nagellakken

Overige producten

Als laatste nog drie ‘opvulcadeautjes’. Al vind ik een mini-pincet superhandig! Dus daar ben ik erg blij mee. De stickertjes zijn ook erg leuk en gebruikte ik al bij mijn kerst nailart. Het spiegeltje zal ik denk ik niet gebruiken.

Max & More adventskalender 2019 action overige

Al met al zitten er erg leuke dingen in de Max & More Deluxe adventskalender van 2019. Ik ga zeker overwegen om hem volgend jaar weer te kopen. Dan hoop ik dat ze tegen die tijd weer nieuwe producten hebben ontwikkeld om er in te stoppen!

Waar ben je het meest benieuwd naar en zou je een uitgebreider artikel van willen zien?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Max & More Deluxe adventskalender 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top