Max & More High Definition mascara

Vandaag laat ik jullie wederom een product uit de Max & More Deluxe adventskalender 2019 zien! Dit keer de Max & More High Definition mascara.

Ik heb vaker negatieve verhalen over deze mascara gelezen, en ook niet zo zeer negatieve verhalen, maar wel dat hij niet zo bijzonder zou zijn. Ik was daardoor juist benieuwd en blij dat hij in de adventskalender zat!

Het is een simpele mascara om te zien. Een zwarte glanzende huls met witte letters. Als je hem in de winkel koopt zit deze mascara nog extra verpakt op zo’n kartonnetje.

Max&More High Definition mascara

Het borsteltje heeft een soort zandloper-vorm. Ik moest daar even aan wennen, maar op zich stoort het me niet bij het gebruik. Alle wimperhaartjes worden goed meegenomen.

Max&More High Definition mascara borsteltje

Het borsteltje zorgt er in ieder geval ook voor dat mijn wimpers prima gescheiden worden. Hieronder kun je het resultaat zien van één laagje van de High Definition mascara. Links zie je steeds mijn oog zonder mascara en rechts met.

Max&More High Definition mascara swatch 1
Max&More High Definition mascara swatch 2
Max&More High Definition mascara swatch 3

Het effect is erg subtiel, ik vind het er daardoor juist natuurlijk uit zien. Hou je van zwaarder aangezette wimpers? Dan is deze mascara niets voor jou. Ik vind het een prima mascara, zeker voor doordeweeks op kantoor. Dan is een wat meer naturel look op zijn plaats (voor mij). Ik gebruik hem dan ook graag.

Aan het einde van de dag zit de mascara nog goed op zijn plek. Ik heb geen last van ‘vegen’ onder mijn ogen. Omdat het geen waterproof mascara is laat hij zich ook nog eens gemakkelijk verwijderen met remover. Ik ben tevreden! Zeker voor de prijs die hij normaal bij Action kost.

Meer informatie

Deze Max & More High Definition mascara is uiteraard te koop bij Action. Hij kost € 0,95 en je kunt hem vinden in het cosmetica-schap.

Heb jij deze mascara al eens uitgeprobeerd? Wat vond je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Max & More High Definition mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top