Max & More Highlighter Drops

Ik heb al veel gelezen over de Max & More highlighter drops. De één is positief, de ander is er een stuk minder tevreden over. Lees verder voor mijn ervaringen!

Max and More liquid highlighter drops dreamcatcher

Deze liquid highlighter in de kleur 138 Dreamcatcher zat in de Max & More Deluxe Adventskalender. De kleur is misschien wat aan de donkere kant voor mij, maar hij lijkt in het potje erg mooi!

De verpakking is simpel en in lijn met het hele Max & More assortiment. Koop je hem in de winkel, dan zit er nog een zwart met wit doosje omheen. Het flesje zelf is van glas met als dop een pipetje om de drops makkelijk en hygiënisch aan te kunnen brengen.

Max&More liquid highlighter drops dreamcatcher

Op andere blogs las ik dat verschillende mensen moeite hadden met het pipetje. Die zou niet werken, of de highlighter was te dik qua substantie om op te kunnen nemen. Ik was dus op het ergste voorbereid. De highlighter is inderdaad wat aan de dikke kant, maar ik had geen problemen met het opnemen van de drops. Het pipetje werkt zoals hij zou moeten, so far so good!

Max & More liquid highlighter drops action budget

Deze highlighter drops van Max & More geven een héle goede shimmer op je huid. Ik vind hem denk ik iets te opvallend om iedere dag te dragen. Zelfs een hele dunne laag is erg shiny, ik heb liever iets subtielers. Eén drop vind ik teveel, dus mijn advies is om ze niet rechtstreeks op je gezicht aan te brengen. Dan kun je beter doseren. En opbouwen, al lijkt dat niet echt nodig te zijn.

Max & More liquid highlighter drops

Het vervelende van liquid highlighters vind ik dat ze (bij mij) meestal niet goed matchen met poeders en het gevaar is dat je ze op de huid voelt liggen. Dat is bij deze highlighter drops ook wel een beetje het geval. Deze Dreamcatcher zal dan ook geen favoriet worden, maar voor de prijs zou ik zeker niet klagen.

Max & More liquid highlighter drops action

Meer informatie

Deze Max & More Highlighter Drops zijn uiteraard verkrijgbaar bij Action. Ze zijn in ieder geval in 3 kleuren verkrijgbaar, wellicht zelfs meer. Ze kosten € 1,39 voor 10 ml.

Wat is jouw ervaring met liquid highlighters?

— Meer adventskalenders van 2019 zien? Bekijk hier de inhoud van de Max & More Deluxe adventskalender! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Max & More Highlighter Drops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top