Max & More Lip Balm van Action

Happy Valentine’s Day! Voor deze dag heb ik ook een lief uitziend product uitgekozen om te reviewen, namelijk de Max & More Lip Balm in een zachtroze kleur. Lees snel verder!

Deze Max & More lip balm zat in de Max & More Deluxe Adventskalender afgelopen december. Ik kwam er nog niet eerder aan toe om deze review te maken, maar vandaag is het dan toch zo ver.

Normaal zitten deze lip balms per twee verpakt in een soort doosje. In de adventskalender zat er maar eentje: 346 Voluptuous. Normaal wordt deze samen met 341 Tiger Lily verkocht, een nog lichtere roze tint.

Max&More Roze Lipbalm 346 Voluptuous

Max & More noemt het zelf een Chubby lip balm, ik vermoed vanwege de dikte. Ook de punt is lekker dik, maar je kunt er toch nog redelijk nauwkeurig mee werken. Ik vind het wel fijn, zo in een potloodvorm.

Max&More Roze Lipbalm punt

Het is een hele zachte, romige textuur, die fijn aanbrengt. Ik vraag me af of het echt een lippenbalsem is, aangezien er zoveel pigment in zit. Maar toen ging ik me afvragen wat het dan was en kwam ik er ook niet helemaal uit. Het is ook niet echt een lipstick namelijk.

De swatches verrasten me wel, er komt vrij veel kleur van af. Je zou het wel echt Barbie-roze kunnen noemen. Ook op mijn lippen is deze kleur goed dekkend, zeker voor een lip balm!

Max&More Roze Lipbalm 346 Voluptuous swatch
Max&More Roze Lipbalm swatch

Natuurlijk is dit niet de kwaliteit die je hebt bij bijvoorbeeld een lipstick. Hij is vrij snel van je lippen af, zeker na eten of drinken. Maar het voordeel is dat je hem ook gemakkelijk weer bij kan werken.

Meer informatie

Deze Max & More Lip Balms worden per 2 stuks verkocht voor € 1,44 (2x 2,7 gram), uiteraard bij Action. Volgens mij zijn er in ieder geval 3 verschillende sets, maar dat kan ik fout hebben.

Heb jij deze Lip Balms wel eens geprobeerd?

— Meer zien van Max & More? Bekijk hier Max & More oogschaduwpaletten of de Max & More High Definition mascara! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Max & More Lip Balm van Action

  1. Max & More lip balm-380 HeavenLylilac is geweldig ! zacht op de lippen en lekker vettig. Alleen kan ik deze bij Action niet meer vinden. Kan ik deze ergens anders bestellen ?

    1. Hi Pyke, voor zover ik weet zijn de producten van Max & More alleen verkrijgbaar bij Action. Je zou nog bij een ander filiaal kunnen kijken, maar anders zal hij denk ik niet meer verkrijgbaar zijn helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top