Max & More lipliners en lipsticks

Max & More heeft de laatste tijd erg leuke producten in haar assortiment, zoals ook deze lipliners en lipsticks. Tijd voor een wat uitgebreider artikel!

Ook deze producten heb ik aan mijn collectie toe kunnen voegen door de Max & More Deluxe adventskalender. Daarin zaten twee lipsticks en twee lipliners, beide in de kleuren 302 Rusty Rose en 317 Scarlett Red.

Max&More lipliner lipstick Action Rusty Rose Scarlett Red

Van Rusty Rose had ik al een shaping lipliner, zoals je eerder in een Action shoplog kon zien. Ik wist dat die kleur me in ieder geval zou bevallen! Met Scarlett Red had ik nog geen ervaring.

Rusty Rose is een warme kleur, een soort donkere oudroze tint. Hij heeft ook wel iets bruinigs in zich, maar is niet al te opvallend.

Max&More lipliner lipstick Rusty Rose

Scarlett Red daarentegen is echt knalrood. Ik draag dat niet heel vaak, maar het is perfect bij de juiste outfit en gelegenheid!

Max&More lipliner lipstick Scarlett Red

Swatches van de lipliners en lipsticks

Tijd voor de swatches! Lipliners kunnen nog wel eens wat hard zijn en lastig kleur afgeven, maar dat was bij deze potloden zeker niet het geval. Ze gaan soepel over de huid en hebben goed pigment.

Max&More lipliner lipstick Rusty Rose

Ik vind de swatches op mijn arm anders overkomen dan op mijn lippen. Rusty Rose lijkt veel meer bruin dan op mijn lippen. En op mijn arm hebben de rode lipliner en lipstick een beetje een roze toon, maar dat is op de lippen niet meer te zien.

Op de eerste foto hieronder heb ik de Rusty Rose lipliner aangebracht. Op de foto eronder draag ik de bijpassende lipstick erover.

Max&More lipliner lipswatch Rusty Rose
Max&More lipstick lipswatch Rusty Rose

Je ziet dat de kleur wat dieper wordt door het aanbrengen van de lipstick. Ook komt er daardoor een lichte glans tevoorschijn. De lipliner zelf zou ik niet zo dragen, je ziet alle oneffenheden op je lippen en de finish vind ik daardoor niet echt mooi (maar dat is uiteraard persoonlijk).

Hieronder ook nog de foto’s van Scarlett Red. Uiteraard ook eerst de foto van alleen lipliner en vervolgens de foto van lipliner én lipstick. Ook hierbij zie je weer dezelfde verschillen als bij Rusty Rose. De kleur wordt dieper door de lipstick en de finish is anders.

Max&More lipliner Scarlett Red lipswatch
Max&More lipstick Scarlett Red lipswatch

De lipsticks zouden overigens een mat finish moeten hebben, maar ze hebben wel een lichte glans zoals je op de foto’s kunt zien. Ze blijven niet superlang zitten, maar dat had ik ook niet verwacht. De lipliners helpen wel om wat kleur op je lippen te houden na bijvoorbeeld eten. Maar even bijwerken is wel aan te raden.

Verder zijn zowel de lipliners als de lipsticks fijn om aan te brengen. De lippotloden zijn heel zacht en geven veel kleur af. Ook de lipsticks zijn fijn om mee te werken.

Meer informatie

De Max & More lipsticks kun je per twee kleuren kopen bij Action, de lipliners per stuk. De kleuren die ik je in dit artikel liet zien zitten wel in twee verschillende sets. Ze kosten in ieder geval € 0,95 voor twee lipsticks. De lipliners kon ik even niet vinden online, maar duur kunnen ze niet zijn. Voor de andere varianten (die je omhoog kunt draaien) betaalde ik € 0,89 per stuk.

De lipsticks zitten overigens ook in de Max & More Lipstick Vault die sinds kort verkrijgbaar is bij Action. Die bevat 12 lipsticks en kost € 5,95. Op die manier heb je ineens veel kleuren om uit te kiezen!

Heb jij de lipproducten van Action al eens geprobeerd? Hoe bevielen ze?

— Meer uit de Max & More Deluxe adventskalender 2019 zien? Klik hier voor de Max & More oogschaduw paletten of de Max & More gel eyeliner! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Max & More lipliners en lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top