Max & More Mattifying Face Primer

Mijn vorige gezichtsprimer is zo goed als op zoals je al in de vorige Project Pan update kon zien. Daarom was het tijd voor vervanging. Ik hoorde veel goeds over de Max & More Face Primer, dus koos de Mattifying variant om uit te proberen!

Een gezichtsprimer breng je aan na je dagcrème, maar voordat je je foundation op doet. De primer zorgt ervoor dat je huid klaar is om je make-up over aan te brengen. Een goede primer zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten en dat het er mooier uit ziet (omdat de basis goed is).

Action faceprimer mattifying verpakking

De verpakking zelf is stijlvol zoals altijd bij de producten van Max & More. Een wit met zwarte verpakking waarin duidelijk het product te zien is. Op de achterkant van het doosje zie je de beschrijving.

Max & More faceprimer mattifying achterkant

De faceprimer zit in een glazen flesje wat een luxe gevoel geeft. Daarnaast is het ook nog eens stevig, altijd handig als je hem mee op reis wil nemen bijvoorbeeld. Door het pompje op de bovenkant kun je hygiënisch en handig de primer eruit krijgen en aanbrengen op je gezicht, sowieso een pluspunt!

Max en More faceprimer mattifying uiterlijk
Max & More blauwe basis mattifying pompje

De Max & More primer in gebruik

De Max & More primer voelt als een dagcrème qua textuur. Hij smeert vrij goed uit. Het lijkt alsof hij een beetje op de huid ligt, maar hij is snel ingetrokken waarna je er niets meer van merkt. Mijn foundation ziet er mooi uit. Of hij beter werkt of ervoor zorgt dat mijn foundation langer blijft zitten vind ik lastig te zeggen.

Max and More primer mattifying textuur

Meer informatie

De Max & More face primer is er in drie varianten. Naast de witte mattifying is hij er ook in hydrating (blauw) en Illuminating (roze). Hij kost € 1,99 voor 27 ml en is natuurlijk te koop bij Action.

Heb jij deze primer al eens geprobeerd?

— Meer zien van Max & More? Bekijk hier de inhoud van de Max & More Deluxe adventskalender of de review van de Max & More Highlighter Drops! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Max & More Mattifying Face Primer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top