Max & More oogschaduwpaletten van Action

Afgelopen december haalde ik uit de Max & More Deluxe adventskalender van Action twee mooie oogschaduwpaletten. Vandaag laat ik ze aan je zien!

Max&More oogschaduwpalettes Action

Hij bevatte een oogschaduw Quattro en een True Shades palette. Ik had al een True Shades palette waar ik op zich tevreden mee was, al is de pigmentatie daarvan niet heel geweldig. Ik was dan ook erg benieuwd of deze paletten beter gepigmenteerd zouden zijn!

Het Quattro palette heeft de naam 624 Night Garden meegekregen, het True Shades palette heet 615 Hypnotic Earth. Van die laatste staan ook de namen van de kleuren op de achterkant.

Max&More oogschaduwpalettes

De paletten bevatten in ieder geval veel mooie tinten, dus de eerste indruk is goed. De kleuren in beide paletten lijken wel wat op elkaar, alsof de quattro een mini-versie van de True Shades is. En toch zijn het dan weer niet helemaal dezelfde kleuren, alleen de bruin komt wel erg overeen.

Max&More oogschaduw palettes Action 2020

Max & More oogschaduw Quattro

De quattro bevat, zoals de naam al doet vermoeden, vier kleuren oogschaduw. Deze Night Garden heeft een beige en bruine tint die zo goed als mat zijn. De donkerblauw en rode kleur hebben een lichte shimmer.

Max&More oogschaduw Quattro action

De bruine oogschaduw valt een beetje tegen bij de swatches, maar van de rest is de pigmentatie okee. De beige is heel licht en dus ook niet goed zichtbaar.

Max&More Quattro Nigh Garden swatches

Ik was erg benieuwd naar de werking van alle kleuren op mijn oogleden, dus heb snel een ooglook gemaakt! Ik heb de bruine en beige kleur in mijn crease aangebracht, daarna de rode oogschaduw op mijn bewegend ooglid. Je moet geen wonderen verwachten, maar er is goed mee te werken, zeker voor neutrale looks is dit een prima palette.

Ooglook Max&More Quattro Nigh Garden

Max & More True Shades oogschaduw palette

Het Max & More True Shades palette bevat tien kleuren oogschaduw. Van bijna wit tot zwart. De meeste kleuren zijn zo goed als mat, alleen de zilveren, groene en blauwe oogschaduw bevatten een lichte shimmer.

Max&More True Shades Hypnotic Earth Action

Het pigment van dit palette valt me ook niet tegen. Je ziet wel dat zwart eigenlijk donkergrijs is en dat de kleuren niet allemaal zo intens zijn als in het palette. De shimmers zijn niet heel goed zichtbaar zo.

Max&More True Shades oogschaduwpalette swatches

Bij de ooglook heb ik gebruik gemaakt van de donkerrode en bruine tint (rechts in het palette) en de bijna-witte kleur voor in mijn crease. Op het bewegend ooglid zie je de groene in combinatie met de zilveren oogschaduw.

Ooglook Max&More True Shades Hypnotic Earth Action

De groene kleur neigt ook wat naar grijs/zilver vind ik, zeker op bovenstaande foto. Ook met de oogschaduw uit dit palette is weer goed te werken. Het blenden ging vrij goed en de pigmentatie is op mijn oogleden prima. Ik ben helemaal niet ontevreden!

Meer informatie

Deze twee oogschaduwpaletten van Max & More zijn uiteraard verkrijgbaar bij Action. Het oogschaduwquattro kost € 0,99, voor het True Shades palette betaal je € 1,44. Beide paletten zijn er in meerdere uitvoeringen. Ik heb nog een True Shades palette, wat ik gebruikte in mijn Project Pan.

Als je deze paletten in de winkel koopt, zit er ook nog netjes een doosje omheen. Bij de producten in de adventskalender zijn die logischerwijs achterwege gelaten.

Heb jij wel eens oogschaduw van Max & More geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Max & More oogschaduwpaletten van Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top