Maybelline Fit Me Matte + Poreless Powder || Review

Over de Maybelline Fit Me productlijn had ik al veel goeds gelezen, dus wilde ik dat zelf ook wel eens ervaren! Ik zocht eigenlijk de loose powder, maar kwam uiteindelijk bij de Maybelline Fit Me Matte + Poreless Powder uit. In dit artikel laat ik hem zien, kijk je mee?

Maybelline Fit Me Matte + Poreless powder

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Powder

Er was op de plekken online waar ik heb gekeken niet veel keuze qua kleuren, volgens mij zijn er in totaal zes. Dus heb je een wat donkerdere huidskleur, dan ga je waarschijnlijk geen passende kleur Maybelline Fit Me powder vinden. Ik koos uiteindelijk voor tint 105 Natural Ivory, één van de lichtste tinten.

Fit Me Powder 105 Natural Ivory

De verpakking

Het poeder komt in een stevig plastic verpakking. Hij is vierkant met aan de voorkant duidelijk de naam van het product en een venster om de kleur te kunnen zien. Met een stickertje is aangeduid wat de kleurnaam is.

Meer informatie over de Matte + Poreless poeder vind je op de achterkant, ook daar vind je de kleurnaam terug. De verpakking bevat 9 gram poeder.

Informatie Maybelline Fit Me powder

Na verwijdering van het stickertje gaat het openen van het poederdoosje erg soepel. Tegelijkertijd klikt hij goed dicht, dus meenemen in je tas is geen probleem. Mits je er wel wat voorzichtig mee omgaat natuurlijk, want de poeder kan nog steeds breken en losraken.

Lichte tint gezichtspoeder van Maybelline

Waar ik geen rekening mee gehouden had, was de ‘dubbele’ bodem in het doosje! Als je de laag waarin het poeder zit omhoog trekt, komen eronder een spiegeltje en sponsje tevoorschijn.

Maybelline Fit Me met spiegeltje en sponsje

Het spiegeltje net zo groot als de verpakking en dus goed te gebruiken. Zeker als je dit Maybelline Fit Me poeder meeneemt voor onderweg is het erg handig dat je meteen een spiegeltje bij hebt.

Het sponsje is rond en vrij plat. Hij voelt best fijn aan, maar meestal gebruik ik dit soort sponsjes niet dus hij had er voor mij niet in hoeven zitten.

Close-up sponsje in doosje Maybelline poeder

De Maybelline Fit Me Powder in gebruik

Dit soort compact powders gebruik ik voor het ‘setten’ van mijn foundation of om toch een wat egalere teint te krijgen op de dagen dat ik geen foundation draag. Al is de dekking voor dit laatste meestal niet goed genoeg bij poeders als deze. Ik was dan ook benieuwd of de Maybelline Fit Me variant me kon verrassen op dat gebied!

Close-up Natural Ivory Fit Me Matte + Poreless powder

Gelukkig heb ik de juiste kleur gekozen, in ieder geval voor de winter! Voor mijn zongebruinde huid is hij misschien iets te licht.

Swatch Maybelline Fit Me poeder 105

Het Maybelline poeder lijkt goed gepigmenteerd als ik van de swatch uitga. Maar eenmaal op het gezicht aangebracht met een kwast is hij lang niet zo dekkend. Misschien niet zo gek, het is namelijk niet een foundation in poedervorm, maar een compact poeder.

Voor over mijn foundation is hij prima, dan is de dekking niet nodig. Hij geeft een natuurlijk effect en een mooie matte finish. Daarom blijf ik hem dan ook gebruiken!

Meer informatie

Het Maybelline Fit Me Matte + Poreless Powder is verkrijgbaar bij diverse webshops zoals Boozyshop, Haarspullen.nl en Lookfantastic (gebruik voor korting code LFNLTHENEXTG1RL voor je afrekent!). De poeders zijn verkrijgbaar in zes tinten en ze kosten ongeveer € 10 per stuk (9 gram).

Gebruik jij vaak een compact poeder?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top