Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara

De Volum’ Express mascara van Maybelline is bijna niet meer weg te denken uit de winkelschappen. Ik heb dan ook al eerder varianten gebruikt. Met kerstmis kreeg ik The Rocket van mijn man, vandaag gaat hij in de review!

Maybelline Volum’ Express mascara’s hebben van buiten (bijna) allemaal dezelfde vorm, in allerlei kleuren. Met zijn felle blauwe kleur en knalroze letters (de waterproof variant heeft overigens lichtblauwe letters) is deze The Rocket variant een opvallende verschijning.

Maybelline mascara Rocket Volum' Express zwart

De borsteltjes zijn wel per variant verschillend. Deze The Rocket heeft een vrij dik siliconen borsteltje. Ik moet daar altijd even aan wennen, maar hij werkt prima. Door het borsteltje veel kleine ‘haartjes’ heeft worden mijn wimpers goed gescheiden.

Maybelline mascara Rocket Volum' Express applicator

Maybelline mascara in de test

En dan nu, de mascara in de test op mijn wimpers! En omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden…

Vergelijkingsfoto mascara Maybelline
Vergelijkingsfoto mascara Volum' Express
The Rocket Volum' Expres mascara

Op bovenstaande foto’s heb ik één laag mascara op. Ik had vrij hoge verwachtingen, omdat ik eerder Maybelline mascara’s heb gehad waar ik tevreden over was. Ook deze Volum’ Express stelt me gelukkig niet teleur!

De kleur is intens zwart en blijft de hele dag netjes op zijn plek. Geen vegen onder mijn ogen of vervaging van de kleur. Zoals je hierboven kunt zien maakt het echt wel verschil. Het is het niet de waterproof variant, dus ik heb niet de verwachting dat hij ook perfect blijft zitten in de stromende regen. Dat heb ik dan ook niet getest.

Meer informatie

Deze Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara is te koop bij de meeste drogisterijen en online bij bijvoorbeeld Haarspullen.nl, Plein.nl, Wehkamp en Bol.com. Bij die webshops vind je ook andere mascara’s van Maybelline. De prijs ligt rond de € 10 – € 12 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Er is ook een waterproof variant (ook zwart).

Ga jij meestal voor een waterproof mascara of voor een gewone?

— Meer reviews lezen over mascara’s? Bekijk hier het artikel over de Essence What the Fake! mascara! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top