Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara

De Volum’ Express mascara van Maybelline is bijna niet meer weg te denken uit de winkelschappen. Ik heb dan ook al eerder varianten gebruikt. Met kerstmis kreeg ik The Rocket van mijn man, vandaag gaat hij in de review!

Maybelline Volum’ Express mascara’s hebben van buiten (bijna) allemaal dezelfde vorm, in allerlei kleuren. Met zijn felle blauwe kleur en knalroze letters (de waterproof variant heeft overigens lichtblauwe letters) is deze The Rocket variant een opvallende verschijning.

De borsteltjes zijn wel per variant verschillend. Deze The Rocket heeft een vrij dik siliconen borsteltje. Ik moet daar altijd even aan wennen, maar hij werkt prima. Door het borsteltje veel kleine ‘haartjes’ heeft worden mijn wimpers goed gescheiden.

Maybelline mascara in de test

En dan nu, de mascara in de test op mijn wimpers! En omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden…

Op bovenstaande foto’s heb ik één laag mascara op. Ik had vrij hoge verwachtingen, omdat ik eerder Maybelline mascara’s heb gehad waar ik tevreden over was. Ook deze Volum’ Express stelt me gelukkig niet teleur!

De kleur is intens zwart en blijft de hele dag netjes op zijn plek. Geen vegen onder mijn ogen of vervaging van de kleur. Zoals je hierboven kunt zien maakt het echt wel verschil. Het is het niet de waterproof variant, dus ik heb niet de verwachting dat hij ook perfect blijft zitten in de stromende regen. Dat heb ik dan ook niet getest.

Meer informatie

Deze Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara is te koop bij de meeste drogisterijen en andere online verkooppunten. De prijs ligt rond de € 10 – € 12 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Er is ook een waterproof variant (ook zwart).

Ga je meestal voor een waterproof mascara of voor een gewone?

— Meer reviews lezen over mascara’s? Bekijk hier het artikel over de Essence What the Fake! mascara! —

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: Mascara's, Reviews

2 reacties op “Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *