Méanail Paris pastel gelnagellak

Méanail Paris heeft verschillende kleuren gelnagellak, waaronder ook een set met pastel kleuren. Deze set laat ik vandaag aan jullie zien, inclusief swatches uiteraard!

Al eerder heb ik artikelen geschreven over dit merk, zoals de Méanail Paris Peel Off gelnagellak. Vandaag dus de set Pastel waarin zes tinten gellak zitten.

Wit

De eerste tint is wit. In twee lagen is deze gellak goed dekkend, net als eigenlijk alle kleuren in deze set.

Beige

De tweede kleur is geel, echter staat op het potje ‘Beige’, ook het kleurvoorbeeld op het potje lijkt beige of zelfs wat bruinig. De nagellak zelf is echter wel degelijk een mooie lichte geel.

Perzik

Dan de derde kleur: een pastel oranje met de naam Perzik. Erg leuk voor in de zomer, of in combinatie met de gele! Deze kleur is niet te opvallend, maar toch erg vrolijk.

Pastel Roze

Dan komen we bij een lichtroze tint, Pastel Roze.

Mauve

Deze mauve zit een beetje tussen paars en bruinig in. Een bijzondere kleur, erg leuk voor in de herfst.

Turquoise

Als laatste laat ik jullie de Turquoise zien, een mooie kleur groen die helemaal mijn ding is. Een vrolijke tint die je vooral in zomerse maanden veel terugziet.

Zoals al benoemd dekken alle kleuren in twee lagen. Omdat het gel nagellak is blijft dit langer zitten dan gewone nagellak. Ik heb gemerkt dat het wel wat oefening kost om het netjes en goed aan te brengen waardoor het nog langer blijft zitten op je nagels. Voor tips hierover kun je mijn artikel over het aanbrengen van gel nagellak lezen.

Meer informatie

Deze Méanail Paris pastel gelnagellak set kun je kopen via bol.com. Er zijn naast deze set nog 9 verschillende sets te krijgen. De prijs van de sets varieert van € 21,90 tot € 24,90, afhankelijk van welke set je kiest. Iedere set bevat zes flesjes gel nagellak van 5 ml.

Dit artikel bevat ontvangen producten,
de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.

Tags: Gel nagellak, Reviews

3 reacties op “Méanail Paris pastel gelnagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *