Méanail Paris Peel Off gel nagellak

Vorige week liet ik jullie al zien hoe je zelf gel nagellak kunt aanbrengen. Dit zijn een behoorlijk aantal stappen die je doorloopt. Wil je wat sneller resultaat maar toch een langhoudende nagellak? Probeer eens Peel Off gel nagellak!

Peel Off gel nagellak heeft de goede kwaliteiten van gel nagellak, namelijk dat het lang blijft zitten en het geen lange droogtijd heeft. Ook voor het aanbrengen van Peel Off gel nagellak heb je namelijk een UV-lamp nodig om het te laten drogen. Hierdoor is je nagellak meteen hard en beschadigd het niet meteen als je te snel weer wat gaat doen. Wat het sneller maakt is dat je geen primer, basecoat en topcoat hoeft aan te brengen.

Daarnaast is het verwijderen van deze nagellak een makkie: je kunt de nagellak er namelijk gewoon aftrekken als je de kleur beu bent of het er niet meer netjes op zit. Maar werkt dit nou echt zo goed? Lees snel verder!

Meanail Paris Peel Off gel nagellak Sparkling Muse

Ik ontving van Méanail Paris twee kleuren Peel Off nagellak. De keuze is groot, er zijn namelijk talloze kleuren beschikbaar. Op bol.com kun je bijvoorbeeld setjes met drie Peel Off nagellakjes kopen, dan kun je meteen afwisselen!

Peel Off: Muse

Muse is een donkere paarse tint met subtiele roze glitters. Donkere tinten vind ik altijd mooi om te dragen in de herfst en winter. En met de subtiele glitters geeft het net wat extra’s.

In de beschrijving van de Peel Off lakjes wordt al verteld dat je twee (dunne) lagen over elkaar moet aanbrengen. Iedere laag tussendoor uiteraard even onder de lamp laten drogen! Toen ik Muse aanbracht zag ik inderdaad dat één laag te weinig is om een goede dekking te krijgen.

Meanail Muse Peel Off één laag gel nagellak

Je ziet nog best wat verschil in kleurdiepte. Op plekken waar de lak net wat dikker is aangebracht is hij donkerder. Tijd voor een tweede laag om de ware kleur naar boven te brengen!

Meanail Peel Off Muse paars glitters

Ik heb nog getwijfeld om een derde laag aan te brengen, want ik was niet helemaal tevreden met het resultaat. Nog iets te veel verschil in kleur naar mijn smaak, dus dit vergt nog wat oefening. Ik heb het uiteindelijk bij twee lagen gehouden, mede omdat ik wilde kijken hoe goed deze twee lagen het zouden volhouden op mijn nagels.

Peel off: Sparkling

De kleur Sparkling koos ik met het oog op de feestdagen: het is vooral een goud glitterfestijn in een potje! De basis is een paarskleurige lak waar de vele glitters doorheen zijn gemengd. Hieronder eerst een foto van één laagje.

Meanail Sparkling Peel Off één laag gel nagellak

Zeker bij deze kleur zie je goed het verschil in dikte van de laag. Bij de nageltips heb ik het wat dikker aangebracht en dat zie je goed. Gelukkig is dat bij de tweede laag al een stuk minder goed te zien.

Meanail Sparkling Peel Off swatch gel nagellak

Peel Off gel nagellak verwijderen

En dan het verwijderen van deze nagellak. Je hebt dus geen remover / aceton nodig, je kunt de lak er echt gewoon van aftrekken. Een rare gewaarwording (en een net zo een rare foto…).

Meanail Peel Off nagellak verwijderen

Nadat ik de nagellak er af getrokken heb verzorg ik mijn nagels even extra met nagelolie. Ze zien er verder niet heel beschadigd uit, maar ik vind dat toch een fijn idee.

Hieronder nog een foto van de uiteindelijke manicure die ik nu al bijna een week op mijn nagels heb zitten. Een mooie combinatie vind ik deze kleuren!

Meanail Peel Off gel nagellak Sparkling Muse

Meer informatie

Wil je ook deze handige Méanail Paris Peel Off gel nagellak uitproberen? Je hebt op bol.com deze nagellak kopen. De setjes kosten €16 tot € 20, afhankelijk van de combinatie die je kiest. Voor het drogen van deze lakken heb je wel een UV- of LED-lamp nodig!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Mooi en gezondMooi en gezond

3 reacties op “Méanail Paris Peel Off gel nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top