Meanail Peel Off: Spicy Grey – Jade – Black Pearl

Ik zie overal vrolijke Valentijns- en voorjaarscollecties voorbij komen, maar met storm op komst ben ik nog niet zo met de lente bezig. Ook met nagellak blijf ik nog even bij donkere kleuren. Vandaag laat ik je weer een paar mooie nieuwe kleuren Peel Off nagellak van Meanail Paris zien!

Meanail paris gel nagellak peel off grijs groen blauw

Eerder probeerde ik al verschillende kleuren Meanail Gel nagellak en Peel Off gellak. Ik breidde onlangs mijn collectie uit met een nieuwe set Peel Off gel nagellak met daarin de kleuren Spicy Grey, Jade en Black Pearl. Dit zijn wat donkerdere kleuren die zeer geschikt zijn voor de winter. Al kun je ze natuurlijk ook in de zomer goed combineren met andere kleuren.

Wat is Peel Off gel nagellak?

Gel nagellak is nagellak die je onder een UV-lamp laat drogen. Daardoor is hij extra bestendig tegen krassen en beschadigingen en blijft de nagellak langer op je nagels zitten. Het nadeel is, vind ik, het verwijderen van de gel nagellak. Dit doe je door ze te weken in aceton waardoor de gellak los laat. Met Peel Off gel nagellak heb je dit nadeel niet meer. Je kunt deze nagellak namelijk gewoon van je nagels af trekken als hij er niet meer netjes op zit of je de kleur beu bent!

Meanail paris gellakken peel off grijs groen blauw

Meanail Peel Off – Spicy Grey

Spicy Grey is, zoals de naam al doet vermoeden, een grijze tint. Hij heeft wel een warme ondertoon waardoor hij wat bruinigs in zich heeft. Hij dekt netjes in twee lagen.

Meanail paris peel off nagellak Spicy Grey
Meanail paris peel off nagellak grijs Spicy Grey swatch

Meanail Peel Off – Jade

De tweede tint in deze set is Jade, een donkere, warme groene kleur. Ik verwachtte niet zoveel van deze kleur, maar ik vind hem heel erg mooi op mijn nagels! Niet te donker en erg draagbaar. Ook Jade dekt netjes in twee lagen.

Meanail paris peel off nagellak Jade
Meanail paris peel off nagellak groen Jade swatch

Meanail Peel Off – Black Pearl

De laatste kleur is, vind ik, de mooiste uit deze set: Black Pearl. Dat is een donkerblauwe nagellak met hele kleine blauwe glittertjes erin. Deze lak is het best dekkend, na de eerste laag was hij vrijwel dekkend. Toch heb ik nog een tweede laag aangebracht.

Meanail paris peel off nagellak Black Pearl
Meanail paris peel off nagellak blauw Black Pearl swatch

Meer informatie

Meanail Paris nagellak kun je kopen via bol.com. Deze set die ik je heb laten zien is een van de 7 kleurencombinaties die je van de Meanail Paris Peel Off gel nagellak kunt kopen. Hij kost € 19,90 voor drie keer 10ml. Daarnaast kun je er ook complete starterssets inclusief UV-lamp kopen als je met gel nagellak wil beginnen. Lees dan vooral ook mijn artikel over het aanbrengen van gel nagellak!

Gebruik jij wel eens peel off nagellak?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Mooi en gezondMooi en gezond

3 reacties op “Meanail Peel Off: Spicy Grey – Jade – Black Pearl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top