Meanail Twin Coat: snel gelnagellak verwijderen

Sinds ik kennis heb gemaakt met gel nagellak vind ik het grootste nadeel het verwijderen ervan. Gelukkig heeft Meanail daar iets voor bedacht: de Twin Coat peel off!

Het verwijderen van gellak gaat mij niet altijd even goed af. Het is de bedoeling dat je dan je nagellak laat weken in aceton waarna je het eraf kan halen. Mijn nagels komen meestal niet helemaal onbeschadigd uit de strijd…

Meanail Paris Twin Coat peel off

Peel Off gelnagellak daarentegen, daar ben ik groot fan van. Dat heeft alle voordelen van gel nagellak én is ook nog eens simpel te verwijderen. Als je de kleur beu bent kun je hem namelijk van je nagels af trekken. Vaak laten de hoekjes dan al een beetje los en kun je hem verder eraf halen.

De Meanail Twin Coat Peel Off brengt die voordelen samen. Dit is namelijk een base coat waarmee je ook gewone gelnagellak van het peel off effect kan voorzien! Dat wilde ik uiteraard wel eens uitproberen.

Meanail Paris Peel Off Twin Coat kwastje

Het kwastje van de lak is vrij smal, net zoals bij de andere lakjes. Ik houd bij gewone nagellak wat meer van bredere kwastjes. De smalle kwastjes hebben wel als voordeel dat je wat nauwkeuriger de lak kunt aanbrengen.

Ik probeerde het uit met twee gelnagellakken uit de Pastel collectie van Meanail Paris: Mauve en Blanc. Ik maakte een simpele nailart en probeerde vervolgens bij een nagel de peel off functie!

Meanail Paris Peel Off Twincoat nailart Mauve Blanc
Meanail Twin Coat gelnagellak peel off

En ja hoor, de gel nagellak ging er net zo gemakkelijk af als de peel off gelnagellak! Wat een uitkomst! Ik weet zeker dat ik deze vaak als base coat ga gebruiken onder mijn gelnagellak, want dit peel off effect vind ik veel makkelijker dan het weken in aceton!

Meer informatie

De Meanail Twin Coat peel off basecoat kun je kopen via bol.com. Hij kost € 19,90 voor 10 ml.

— Benieuwd naar de Meanail Peel Off nagellakken? Bekijk hier de Meanail Peel Off Sparkling en Muse en de Meanail Peel Off Spicy Grey, Jade en Black Pearl. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Mooi en gezondMooi en gezond

5 reacties op “Meanail Twin Coat: snel gelnagellak verwijderen

 1. Dag,

  Kun je de Twinn Coat ook aan de lucht laten drogen? Ik krijg het er moeilijk vanaf….Uiteindelijk moet ik toch weer gaan vijlen, iets dat ik niet wil.

  Dank

  Groet Monique

  1. Hoi Monique,
   Wat vervelend dat de Twin Coat niet gemakkelijk van je nagels gaat. Met een bokkenpootje zou het niet heel lastig moeten zijn. Helaas kun je hem niet aan de lucht laten drogen, dan wordt de Twin Coat niet hard.

 2. sorry voor de misschien domme vraag ,maar ben nog een leek op elk vlak van zelf gellnagels te plaatsen,maar wanneer de peel-off zo gemakkellijk loslaat,weekt die er dan niet af wanneer je lang in warm water zit aub,mvg

  1. Hoi Batida, bedankt voor je vraag! Mijn ervaring is dat het er inderdaad sneller afgaat als de nagellak lang in aanraking komt met warm water. Dan zou je beter voor een andere base-coat kunnen kiezen denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top