Meanail Twin Coat: snel gelnagellak verwijderen

Sinds ik kennis heb gemaakt met gel nagellak vind ik het grootste nadeel het verwijderen ervan. Gelukkig heeft Meanail daar iets voor bedacht: de Twin Coat peel off!

Het verwijderen van gellak gaat mij niet altijd even goed af. Het is de bedoeling dat je dan je nagellak laat weken in aceton waarna je het eraf kan halen. Mijn nagels komen meestal niet helemaal onbeschadigd uit de strijd…

Peel Off gelnagellak daarentegen, daar ben ik groot fan van. Dat heeft alle voordelen van gel nagellak én is ook nog eens simpel te verwijderen. Als je de kleur beu bent kun je hem namelijk van je nagels af trekken. Vaak laten de hoekjes dan al een beetje los en kun je hem verder eraf halen.

De Meanail Twin Coat Peel Off brengt die voordelen samen. Dit is namelijk een base coat waarmee je ook gewone gelnagellak van het peel off effect kan voorzien! Dat wilde ik uiteraard wel eens uitproberen.

Het kwastje van de lak is vrij smal, net zoals bij de andere lakjes. Ik houd bij gewone nagellak wat meer van bredere kwastjes. De smalle kwastjes hebben wel als voordeel dat je wat nauwkeuriger de lak kunt aanbrengen.

Ik probeerde het uit met twee gelnagellakken uit de Pastel collectie van Meanail Paris: Mauve en Blanc. Ik maakte een simpele nailart en probeerde vervolgens bij een nagel de peel off functie!

En ja hoor, de gel nagellak ging er net zo gemakkelijk af als de peel off gelnagellak! Wat een uitkomst! Ik weet zeker dat ik deze vaak als base coat ga gebruiken onder mijn gelnagellak, want dit peel off effect vind ik veel makkelijker dan het weken in aceton!

Meer informatie

De Meanail Twin Coat peel off basecoat kun je kopen via bol.com. Hij kost € 16,90 voor 10 ml.

— Benieuwd naar de Meanail Peel Off nagellakken? Bekijk hier de Meanail Peel Off Sparkling en Muse en de Meanail Peel Off Spicy Grey, Jade en Black Pearl. —

Dit artikel bevat ontvangen producten,
de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.

Tags: Gel nagellak, Nailart, Reviews

1 reactie op “Meanail Twin Coat: snel gelnagellak verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *