Mermade Hair 22mm Pro Waver || Review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik door Haarshop werd uitgenodigd voor hun toffe event. Na afloop kreeg iedereen ook nog eens een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Wat er allemaal in zat? Onder andere deze Mermade Hair 22mm Pro Waver! In dit artikel laat ik hem eindelijk aan je zien, kijk je mee?

Mermade Hair 22mm Pro Waver - Review

Over de Mermade Hair Mini Waver

Je hoort wel eens dat iedereen met steil haar krullen wil, en iedereen met krullend haar wil het graag steil. Met deze Mini Waver van Mermade Hair krijg je echte beach waves. Dus geen volle krullende bos, maar juist subtiele golfjes.

Deze lila gekleurde ‘krultang’ wordt de ‘mini waver’ genoemd. Niet omdat de tang zo klein is, maar omdat de waves die hij maakt aan de kleine kant zijn (22 mm). Vind je deze golven te klein voor je haar, dan is een andere waver misschien beter geschikt, bij Mermade Hair gaan ze momenteel tot 32 mm.

Inhoud van de verpakking met paarse krultang

Naast de opvallend gekleurde krultang bevat de verpakking ook een hittebestendige handschoen. Handig én veilig als je net als ik soms lekker staat te klungelen met de waver.

De tang heeft een snoer van 2,5 meter, wat genoeg is om vrij rond te kunnen lopen / bewegen en alle kanten van het hoofd te kunnen krullen.

De 22mm Pro Waver in gebruik

De Mermade Hair waver bevat drie knopjes en een klein schermpje. Het middelste knopje is de aan-uit knop. Het schermpje geeft ‘OFF’ aan, of de temperatuur van de zogenaamde barrels van de tang.

Standaard wordt de waver opgewarmd tot 180 graden, het is mogelijk om de temperatuur iets lager of hoger te zetten met de pijltjesknoppen.

Bediening krultang en schermpje met temperatuur
Op het schermpje kun je de huidige temperatuur aflezen, ook tijdens het opwarmen.

Het opwarmen van de waver gaat verrassend snel! Binnen een minuut was de tang op temperatuur en kon ik beginnen.

Het handvat voelt verder niet warm aan, alleen voor de keramische barrels moet je oppassen. Ze hebben trouwens een ionische coating zodat je haar minder beschadigt en niet gaat pluizen. Natuurlijk is het alsnog aan te raden om een haarproduct te gebruiken wat beschermt tegen de hitte. Ik gebruikte dit keer de 44 Iron Guard van Chi.

Mermade Waver krultang eenvoudig in gebruik - review

Na het opwarmen pak je steeds een plukje haar wat je tussen de barrels klemt. Niet te dicht bij de hoofdhuid beginnen, want dat is natuurlijk heet! Je hoeft de tang steeds maar zo’n 5 seconden vast te houden waarna je de tang wat losser houdt. Je laat het haar wat verder erdoor glijden en golft zo het volgende stukje.

Werking Mermade Hair Waver 22mm

Het resultaat!

De waver werkt erg eenvoudig en ik was verbaasd dat ik na enkele seconden al zo’n resultaat kon behalen. Natuurlijk duurt het wel even voor je alle haren gehad hebt. Zeker als je een dikke bos lang haar hebt zoals mijn dochter.

Maar het effect mag er zeker zijn! Ze wilde snel haar nieuwe ‘kapsel’ aan iedereen thuis laten zien, dus veel tijd om het te stylen en stil te staan voor een goede foto was er niet.

Voor- en na-foto Mermade Hair 22mm Pro Waver resultaat

De krullen werden gedurende de dag wat minder, maar bleven wel zichtbaar. Dat is natuurlijk ook afhankelijk van het soort haar wat je hebt en wat je er nog mee doet qua stylingproducten.

Hou je dus van beach waves op z’n tijd? Dan is deze 22mm waver van Mermade Hair zeker een tip voor je! Ondanks dat het de mini waver wordt genoemd, vind ik de golfjes helemaal niet zo klein. Maar misschien is het met langer haar beter in proportie als je een wat grovere waver gebruikt.

Meer informatie

Deze Mermade Hair 22mm Pro Waver en de grotere wavers zijn onder andere te koop bij Haarshop. De adviesverkoopprijs is € 75, maar bij Haarshop zijn ze regelmatig in de aanbieding. Momenteel betaal je bijvoorbeeld € 59,95 door een korting van 20%.

Gebruik jij graag van dit soort stylingtools? Wat is je favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

banner haarshop.nl

Eén reactie op “Mermade Hair 22mm Pro Waver || Review

  1. Wat een mooi resultaat 🤩. Jouw dochter heeft ook al zulk prachtig haar. Ik heb zelf onlangs de Babyliss curl & wave trio uitgeprobeerd. Op zowel mijn eigen haar als het haar van mijn dochter. Ik heb mezelf er helaas wel een paar keer mee verbrand. Ik ben een beetje onhandig denk ik 🙈, maar het resultaat vond ik super. Vooral omdat je met 3 opzet stukken leuk kunt afwisselen. Hiervoor had ik een andere Babyliss krultang die net als de waver die jij gebruikt ook knopjes had. Wanneer ik het voor mezelf gebruikte en ik ging er per ongeluk met mijn hand langs ging het apparaat of uit of de temperatuur veranderde. Ik vond dat zelf niet zo handig. Het apparaat dat ik nu heb heeft een schuifje en is wat dat betreft simpel maar werkt wel beter voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top