Meroda Final Touch Setting Spray || Review

De ‘Final Touch’ van iedere make-up look is setting spray, dus de naam van dit nieuwe product van Meroda is erg toepasselijk! Na de succesvolle lancering van een altijd matchende foundation, een primer en meer brengen ze nu een setting spray op de markt. Kijk je mee?

Meroda Final Touch Setting Spray verpakking

Meroda Final Touch Setting Spray

Een setting spray zorgt er in het algemeen voor dat je gezichtsmake-up zoals foundation, concealer, blush, bronzer en highlighter er natuurlijk uitzien. Het laat ze één worden met je huid zodat het er niet uit ziet als een extra laag over je gezicht. Het resultaat: je make-up ziet er flawless uit, zonder vlekken of strepen.

Sommige sprays hebben daarnaast huidverzorgende eigenschappen zoals ook de Final Touch setting spray van Meroda. Hij hydrateert je huid en laat een beschermend laagje achter op je gezicht. Zo blijft je huid de hele dag gehydrateerd en fris. Tijd om hem uit te proberen!

Meroda Final Touch Setting Spray

Het eerste wat me opvalt is de luxe uitvoering. De zwarte, matte verpakking verbergt een glazen fles van mat melkwit glas. Hij voelt zwaar en stevig aan. In combinatie met de goudkleurige dop en letters geeft dit me het gevoel van luxueuze make-up.

Naast deze Setting Spray probeerde ik ook de Meroda Velvet Skin Primer en Changing Foundation uit, je bekijkt het artikel via de link!

De flacon bevat 100 ml setting spray, verder is er weinig informatie op de fles zelf te vinden. Daarvoor kun je gelukkig terecht bij de verpakking. Op het doosje staat het gebruiksadvies (goed schudden voor gebruik) en de lijst met ingrediënten.

Ingredienten en omschrijving settingspray

Eén van de eerste ingrediënten is VP/VA Copolymer. Dit wordt gebruikt als fixeermiddel. Naast de hydraterende en ‘settende’ eigenschappen voor een natuurlijke look zorgt deze setting spray dus ook voor fixatie van je make-up. Ofwel: na gebruik van de Final Touch spray blijft je make-up langer netjes zitten zonder uit te lopen of te vervagen. Een setting en fixing spray in één!

Verder is de nieuwe Meroda spray vegan en cruelty-free geproduceerd en geschikt voor ieder huidtype. Hij bevat geen alcohol, parabenen, sulfaten en siliconen.

De Meroda Setting Spray in gebruik

Na het schudden van de flacon is de setting spray klaar voor gebruik. De sprayknop laat zich eenvoudig indrukken. Ik houd de fles niet te dicht bij mijn gezicht , want de spray is vrij krachtig. Tegelijkertijd waaiert hij breed uit waardoor je met enkele sprays je hele gezicht bereikt.

Hij heeft een subtiele, frisse geur en is na het aanbrengen snel ingetrokken / opgedroogd. De geur is dan eigenlijk niet meer waarneembaar.

Close-up glazen fles luxe setting spray

De belofte van een lightweight setting spray wordt wat mij betreft waargemaakt door Meroda. Je voelt hem niet zitten op de huid en hij laat geen voelbaar laagje achter. Ondertussen ziet mijn make-up er goed uit en blijft het netjes op zijn plaats. Ben je nog op zoek naar een fijne setting (of fixing) spray, dan is dit een goede kandidaat!

Hieronder schittert hij in de Reel die ik postte. Volg jij me al op Instagram?

Meer informatie

De Final Touch Setting Spray koop je, net als de andere make-up items, via de Meroda website. Voor de flacon van 100 ml betaal je € 24,95. Koop je 2 of 3 flacons tegelijk, dan krijg je korting.

De spray is geschikt voor elk huidtype en bevat geen alcohol, parabenen, siliconen en sulfaten. De formule is vegan en cruelty-free.

Heb jij deze nieuwe setting spray al uitgeprobeerd?

— Benieuwd naar andere producten van dit merk? Neem dan ook een kijkje bij dit artikel: Meroda Velvet Skin Primer & Changing Foundation! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top