Meroda Velvet Skin Primer & Changing Foundation || Review

In dit artikel lees je meer over de Velvet Skin Primer en Changing Foundation van Meroda Cosmetics. Op de foto zie je ook de Final Touch Setting Spray, daarover schreef ik eerder al een artikel wat je leest via de link. Benieuwd naar de andere make-up items? Kijk dan snel verder!

Meroda cosmetics make-up review changing foundation velvet skin primer

Meroda Cosmetics make-up

Meroda Cosmetics staat bekend om haar luxe verpakkingen en die ga je ook weer terug zien bij de primer en foundation. Ook laat ik de 2-in-1 Build & Conceal Brush zien. En tweezijdige kwast om je foundation, concealer of andere liquid make-up mee aan te brengen.

Velvet Skin Primer | € 25,95

De voornaamste functies van een primer zijn om een glad, egaal canvas te creëren en te zorgen dat je make-up netjes en langer blijft zitten. De Velvet Skin Primer zorgt daarvoor: poriën zijn minder zichtbaar en je make-up blendt netjes in de huid.

Naast deze ‘basisfuncties’ biedt de Meroda Primer je huid de nodige hydratatie en verzorging.

Meroda Velvet Skin Primer Make-up Review

De Meroda primer zit in het herkenbare matzwarte doosje met witte letters. De tube zelf is het tegenovergestelde: glanzend wit met zwarte letters en een gouden dop.

Ingredienten waterproof primer voor makeup - review

Door de opening komt de romige textuur eenvoudig uit de tube waarna je hem kunt aanbrengen op de huid. Ik kan niet echt een geur ontdekken.

Textuur Velvet Skin Primer - review

De primer laat zich gemakkelijk verdelen en smelt in de huid zodra je hem aanbrengt. Poriën worden inderdaad minder zichtbaar waardoor je huid er egaler uit ziet.

2-in-1 Build & Conceal Brush | € 19,95

Deze vegan Build & Conceal Brush kun je voor meerdere producten gebruiken, mede door zijn tweezijdigheid. Hij heeft synthetische haren met een grote dichtheid.

Meroda 2-in-1 Build & Conceal Brush voor make-up - Review

De grote kant gebruik ik om foundation mee aan te brengen. De haren zijn erg zacht en je kunt je make-up egaal aanbrengen. Het geeft je een dekkender resultaat dan de gemiddelde beautyblender (spons) zonder meteen cakey te worden.

De andere zijde van de brush is kleiner, maar ook hier zitten de haren dicht op elkaar waardoor het een stevig geheel is. Ik gebruik hem voornamelijk om concealer aan te brengen omdat je er wat nauwkeuriger mee kunt werken.

Kleine kant dual-ended kwast voor foundation en concealer - review

Natuurlijk kun je deze kwast ook gebruiken voor liquid contour, bronzer, blush of highlighter. Bij sommige producten is het wel belangrijk om ze goed te kunnen blenden om zo een natuurlijk effect te creëren. Daarvoor kun je dan misschien beter een kwast met kleinere dichtheid van de haren gebruiken.

Meroda Changing Foundation | € 34,95

Het laatste product wat ik je in dit artikel laat zien is de bestseller van Meroda: de Changing Foundation. Door deze ‘wonderformule’ matcht hij bij elke huidtype in de range van fair tot medium. Daar was ik natuurlijk erg benieuwd naar, want dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Meroda Changing Foundation Make-up Review

Wat het eerste opvalt is de luxe verpakking. Niet alleen het doosje, maar vooral ook de flacon zelf. Hij is van matglas met gouden details, helemaal passend bij de stijl van Meroda.

Ingredienten natural changing foundation van Meroda - review

De Meroda Changing Foundation bevat ‘kleurbolletjes’ die als het ware uiteen spatten als je ze aanbrengt. Als de foundation net uit de flacon komt lijkt hij wit met kleine spikkeltjes bruin. Je ziet hieronder wat ik bedoel.

Textuur Meroda Changing foundation review

Ga je hem vervolgens uitsmeren, dan verandert de kleur onmiddellijk. Hij doet me denken aan de Essence Magic All In One Face Cream die eigenlijk hetzelfde werkt.

Hieronder bracht ik een streep aan met mijn vinger. Vervolgens heb ik het onderste deel met de 2-in-1 brush wat uitgesmeerd. Ik heb hier iets te veel, dus je ziet een best dikke laag. Op je gezicht kun je natuurlijk wat minder aanbrengen om een wat natuurlijker effect te krijgen.

Swatch Meroda Changing Foundation - Make-up Review

De foundation heeft een warme, verzorgende geur. Zoals ik hierboven al aangaf kun je de dekking opbouwen. Met bijvoorbeeld een beautyblender wordt de foundation gelijkmatig en niet zo dik aangebracht. Met de 2-in-1 brush heb je meteen een dekkender resultaat, dus het is maar net wat je voorkeur heeft.

Zeker bij een wat minder dekkend effect past de kleur prima bij mijn huidskleur en ziet het er heel natuurlijk uit. Hij blijft in combinatie met de Velvet Skin Primer goed zitten. Wat mij betreft is het een aanrader, zeker vanwege de op te bouwen dekking, kleur en houdbaarheid!

Meer informatie

De Meroda Cosmetics make-up producten koop je via de eigen webshop. Hieronder kun je doorklikken per product:

Over de Final Touch Setting Spray lees je via de link. Sinds kort is er ook een Meroda Travel Kit beschikbaar! Voor € 34,95 krijg je de changing foundation (15 ml), setting spray (30 ml) en waterproof mascara in handige travelbag.

Meroda Cosmetics is een cruelty-free merk, de Changing Foundation is vegan.

Heb jij al kennisgemaakt met de producten van Meroda?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top