Mijn favoriete make-up items – april 2020

Volgens mij heb ik nog nooit zo’n artikel gemaakt, maar het leek me wel eens leuk om mijn favoriete make-up items te laten zien! Kijk mee naar de producten die ik de laatste tijd vaak gebruik.

Favoriete producten april 2020

Hierboven op de foto zie je ze al liggen. Ik heb uit verschillende categorieën wat gekozen. Dit zijn de producten die ik de laatste weken met veel plezier heb gebruikt. Hieronder laat ik ze zien met een korte toelichting.

Bij alle artikelen staat een link naar een review die ik eerder over deze producten schreef. Dus mocht je meer informatie of foto’s willen, dan raad ik je aan om de reviews te bekijken.

Max & More make-up base primer

Deze Max&More primer heb ik gekocht in de variant Mattifying. Ik vind hem fijn omdat hij een gehydrateerd gevoel geeft, hij brengt gemakkelijk aan en werkt goed met mijn huid. Een echte budgettopper wat mij betreft!

Max & More makeup base primer

Kiss Iconic wimpers

Voor mijn Instagram-looks gebruik ik bijna altijd nepwimpers. Ze maken een look net wat meer ‘af’. Ik heb meerdere fijne wimpers, ik grijp vaak naar deze Iconic wimpers van Kiss. Ze zijn flexibel, zien er natuurlijk uit en zitten fijn.

Kiss Products nepwimpers Iconic

Lord & Berry Shodo eyeliner

Mijn eerste indruk van deze Shodo eyeliner van Lord & Berry was niet helemaal positief, maar naarmate ik hem vaker gebruikte vond ik hem steeds fijner. Hij werkt nog steeds heel goed, is nog niet uitgedroogd en geeft een mooie matte lijn die je nauwkeurig kunt zetten.

Lord & Berry Shodo eyeliner

Lottie London eyefoil

Deze Lottie London glitter eyefoil zijn prachtig om een look helemaal af te maken. Je kunt van iedere look in een handomdraai iets feestelijks maken, dus ik gebruik hem regelmatig!

Lottie London glitter eyefoil Denial

Huda Beauty Mercury Retrogade

Jaa, dit palette kon niet ontbreken in mijn favorieten-artikel. Het Huda Beauty Mercury Retrogade palette! Wat een fijn palette is dit, met allerlei kleuren om diverse looks te kunnen maken. Ze blenden fijn, hebben veel pigment en weinig fall out.

Huda Beauty favoriet oogschaduwpalette 2020

Wat is jouw huidige favoriete make-up item?

— Volg jij me al op Instagram? —

3 reacties op “Mijn favoriete make-up items – april 2020

  1. Die primer van M&M is echt heel fijn! Al eens gehad en nu de blauwe in gebruik, die ook echt aan te raden is!

    Hier ben ik helemaal weg van m’n nieuwe James Charles palette, maar ook de serums van Catrice en By Kelsha zijn zwaar fave hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top