Morphe 35T Sweetest Tea palette || Review

Het jaar 2022 begon goed bij Morphe: het merk bracht namelijk een nieuwe collectie uit met de naam Sweetest Tea, inclusief het 35T palette. Daarnaast bevat de collectie ook enkele lipproducten. Vandaag zie je in dit artikel het vrolijke, kleurrijke oogschaduwpalette, kijk je mee naar deze nieuwe aanwinst?

Morphe 35T Sweetest Tea palette

Vrolijk is hij wel: dit Sweetest Tea oogschaduwpalette van Morphe! De verpakking is lekker opvallend met roze, rood, koraal en paarstinten. De buitenkant past erg goed bij de binnenkant, maar daarover later meer!

Morphe 35T Sweetest Tea palette review

Het palette zelf ziet er hetzelfde uit als de kartonnen doos die er omheen zit als je hem aanschaft. Op de doos staat alle informatie zoals de lijst met ingrediënten van zowel de oogschaduws als de pressed pigments die het palette bevat. Ook is er op te lezen dat het palette geïnspireerd is op het bestselling lippotlood van het merk: Sweet Tea.

Op het palette zelf staat deze informatie allemaal niet, wel kun je het terugvinden op de Morphe-website.

Morphe Artistry palette roze en paars tinten 35T

De kleuren in het 35T palette

En dan de binnenkant van het palette! Toen ik hem de eerste keer opende deed hij me een beetje denken aan het Morphe x Jaclyn Hill Vol. II palette. Vooral door de lila / paarse en rood / oranje / roze tinten. Toch is Sweetest Tea wel anders.

Binnenkant Morphe 35T palette

Zo bevat hij geen knalgele oogschaduw zoals in het Jaclyn Hill palette. Sweetest Tea bevat wat meer neutrale, lichte shimmers en juist wat meer donkere matte oogschaduws.

35T kleuren in het palette roze oranje paars

Met de bovenste twee rijen kun je erg mooie neutrale looks maken. Daaronder zitten twee rijen met wat opvallendere tinten zoals paars, oranje en rood. De onderste rij bevat vooral donkere tinten, met ook één matte oogschaduw met glitters: NAUGH-TEA.

Morphe donkerbruine glitter oogschaduw Naugh-Tea

Meestal zie je op je ooglid niet heel veel meer van de glittertjes, dus wat mij betreft had dit gewoon een matte oogschaduw mogen zijn.

Hieronder een aantal close-up van de meest kleurrijke gedeeltes van het palette.

Close-up Morphe 35T Sweetest Tea oogschaduwpalette
Close-up oogschaduw van Morphe palette

Er zitten een paar héle mooie shimmers in en ook de matte tinten zien er erg uitnodigend uit, lekker kleurrijk! Ik kon dan ook niet wachten met het gebruiken van het palette.

Morphe 35T Sweetest Tea in gebruik

Laten we eerst eens kijken naar de swatches. Gezien de naam van het palette, wilde ik natuurlijk wel bijpassende swatches maken. Het is dan ook een theekopje geworden!

Swatches Morphe 35T Sweetest Tea palette

Tijdens het swatchen viel me op dat de shimmers niet allemaal dezelfde textuur hadden. De ene was wat ‘romiger’, terwijl andere weer wat harder waren. Wel hadden eigenlijk alle kleuren een goed pigment, ik hoefde geen moeite te doen om de kleuren zichtbaar op mijn arm te krijgen.

Dit zegt natuurlijk nog niet zoveel over hoe ze het doen op de oogleden! Dus maakte ik een aantal kleurrijke looks om al die prachtige tonen uit te proberen.

Paarse ooglook gradient

Voor de eerste look gebruikte ik vooral de verschillende paarse tinten. Het pigment is echt top en ze blenden ook prima in elkaar. Voor de tweede look gebruikte ik juist wat meer oranje en rood. Ook bij deze kleuren oogschaduw had ik dezelfde goede ervaring.

Ooglook met rode en oranje tinten

Wat een palette! Naast opvallende ooglooks kun je er ook prima een neutrale look mee maken, er zitten namelijk ook een aantal neutralere tinten in. Ik denk dan ook dat ik veel plezier ga hebben van dit Morphe 35T Sweetest Tea palette!

Meer informatie

Het Morphe 35T Sweetest Tea palette is te koop via de Morphe website, via Douglas of in de Morphe Store in Amsterdam. Ook The Make Up Spot is reseller van Morphe, maar daar zie ik dit palette nog niet staan. In België wordt Morphe verkocht via ICI Paris XL. Het Sweetest Tea palette kost €28 (adviesverkoopprijs).

Is dit een palette dat je graag zou hebben? Of hou je juist van neutrale of andere kleuren?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top