Morphe Continuous Setting Mist || Review

De Continuous Setting Mist van Morphe is een product wat al een tijdje op de markt is en volgens mij inmiddels tot de bestsellers van het merk behoort. Ik was dan ook erg blij dat ik hem laatst in een perspakketje ontving. Tijd om hem uit te proberen!

Morphe Continuous Setting Mist review

De Morphe Continuous Setting Mist is er inmiddels in verschillende formaten en in een Mattifying variant. Ook zit hij regelmatig in diverse uitvoeringen in tijdelijke collecties.

Informatie Morphe setting spray

De setting mist zit in een kartonnen verpakking waarop de nodige informatie staat over het bewaren en gebruik van de spray. Ook vind je alle ingrediënten op het doosje.

Ingredienten Morphe Continuous Settingmist

In de verpakking zit de sprayfles met setting mist. De Mattifying variant herken je aan de witte kleur, deze ‘normale’ is uitgevoerd in het zwart met witte letters.

Sprayflacon settingspray van Morphe

De Morphe Continuous Setting Mist in gebruik

Het belangrijkste kenmerk van de Setting Mist is dat hij Continuous is: je drukt de knop in en hij blijft sprayen. Vergelijkbaar met de gemiddelde sprayflacon deodorant. Een mogelijk verschil is wel dat deze Setting Mist heel fijn is. Geen grote druppels op je gezicht zoals bij een reguliere spraykop nog wel eens wil voorkomen.

Fijne mist om je make-up te fixeren

Toen ik hem voor het eerst uitprobeerde verraste de geur me: de mist heeft een frisse, ietwat fruitige geur. Bij de ingrediënten lees ik onder andere over komkommerwater en papaya wat de geur kan verklaren. De fijne mist in combinatie met de frisse geur heeft ervoor gezorgd dat deze Continuous Setting Mist van Morphe al snel tot mijn favorieten is gaan behoren!

Spraykop van de settingmist

Hij geeft een natuurlijk effect aan mijn huid, geen matte of juist shiny look. Mijn make-up blijft prima op zijn plek en ik heb geen irritatie gemerkt bij mijn huid of ogen. Wat mij betreft een aanrader!

Meer informatie

Deze Morphe Continuous Setting Mist is er in maar liefst drie formaten:

  • Mini Continuous Setting Mist – 36,8 gram – € 11
  • Continuous Setting Mist – 79,4 gram – € 18
  • Jumbo Continuous Setting Mist – 184 gram – € 28

Bovenstaande prijzen komen van de Europese Morphe website. Je bestelling wordt verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar je betaalt geen extra invoerrechten of douanekosten. Hoe dat precies zit lees je in dit artikel wat ik er eerder over schreef: Extra kosten betalen door Brexit?

— Meer lezen over andere setting sprays? Ik schreef ook een review over de Urban Decay All Nighter en MAC Fix+ Setting Spray! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top