Morphe Holiday paletten || Review

In de Morphe Holiday collectie van 2022 zitten onder andere twee 9-pans Artistry paletten die ik in dit artikel aan je laat zien. Ze heten Cabernet Blush en Champagne Glow en staan garant voor prachtige looks voor tijdens de feestdagen. Kijk je mee naar deze twee pareltjes?

Morphe Holiday collectie oogschaduwpaletten 2022

De buitenkanten zijn helemaal in sfeer van de feestdagen! Aan de binnenkant zijn beide Morphe Holiday paletten zijn vrij neutraal en daardoor tijdloos. Cabernet Blush heeft mooie roze / paarse tonen terwijl de liehebber van bruintinten met Champagne Glow niet fout kan gaan.

Morphe Cabernet Blush

Laten we eerst eens kijken naar het Cabernet Blush palet. Op de achterkant van het doosje vang je al een glimp op van de warme tinten die hij bevat. Ook vind je daarop informatie over het palet en de lijst met ingrediënten. Het palet zelf bevat verder weinig informatie.

Morphe Cabernet Blush ingredienten

Als je het palet opendoet krijg je eerst nog een kerstwens van Morphe: May your blends be berry & bright. Een leuke verrassing!

Kerstboodschap van Morphe in paletten

Maar het belangrijkste is natuurlijk de binnenkant! De vier matte kleuren zijn warme bruintinten met roze ondertoon, een licht roze en een wat donkerdere wijntint om diepte te creëren in je looks.

Morphe Holiday Cabernet Blush palette 2022

Met de verschillende tinten shimmers en glanzende tonen maak je snel een feestelijke look!

Close-up Morphe Holiday Cabernet Blush palette 2022

Blijf lezen voor de swatches én ooglook die ik maakte!

Morphe Champagne Glow

Het Champagne Glow palette zit in een wat meer blauwe verpakking met ook daarop informatie en ingrediënten op de achterkant.

Ingredienten Champagne Glow palet kerstcollectie Morphe 2022

Het palet zelf verschilt qua kleur en je herkent hem aan de duidelijke tekst op de voorkant. Overigens zit ook in dit palet een kerstwens: May your blends be bubbly & bright.

Champagne Glow palette kerstcollectie 2022

Champagne Glow heeft alles wat je zoekt in een neutraal oogschaduwpalet. Hij bevat matbruine oogschaduw in vijf tinten en vier verschillende shimmers om je look extra glans te geven.

Neutrale bruintinten palet oogschaduw kerst 2022

Lees verder om meer van deze prachtige oogschaduwpaletten te zien!

De Morphe Holiday paletten in gebruik

Het Cabernet Blush palet probeerde ik als eerste uit. Hoe prachtig is die lichte shimmer Wishful Winking?! Maar ook de roze shimmers mogen er zijn.

Shimmertinten berry en blush tonen oogschaduw

De ene shimmer voelt heel zacht en ‘romig’, de ander voelt wat harder alsof hij niet veel kleur afgeeft. Toch hebben ze allemaal een goed pigment. Net als de matte oogschaduw overigens.

swatches Morphe Cabernet Blush 9-pan palette

Voor onderstaande ooglook gebruikte ik de bovenste twee matte tinten en de lichtroze en champagnekleurige shimmer. Door mijn kwast een beetje vochtig te maken kon ik de goudkleurige oogschaduw als soort liner aanbrengen onder mijn wing.

Ooglook met Cabernet Blush palet

Met Champagne Glow kun je jouw ooglook zo opvallend maken als je zelf wil. Met de wat lichtere bruintinten en een shimmertint maak je snel een basic look.

Close-up Champagne Glow Morphe Holiday palette 2022

Liever wat opvallender? Pak dan de donkerdere tinten erbij. Ze zijn allemaal goed gepigmenteerd. De lichtste shimmer lijkt wat achter te blijven, maar dat is vooral omdat hij zo licht is.

Swatches Champagne Glow eyeshadow palette 2022

Champagne Glow is geschikt voor een smokey eye door de vijf tinten bruin. Ik besloot ze in mijn ooglook alle vijf te gebruiken. Ze laten zich allemaal goed blenden terwijl ze hun kleur behouden.

Eyelook christmas Morphe Holiday collection 2022

Beide Morphe Holiday paletten hebben we niet teleurgesteld. De kwaliteit is zoals je kunt verwachten van Morphe. Dus zoek je nog wat fijne, neutrale paletten? Sla dan zeker je slag!

Meer informatie

Deze paletten uit de Morphe Holiday collectie van 2022 koop je eenvoudig via de Europese Morphe website. Inmiddels zijn ze ook te koop in de Morphe Store in Amsterdam en kun je ze vinden bij andere Nederlandse Morphe verkooppunten zoals Douglas.

De paletten kosten € 14 per stuk.

Hou jij van dit soort neutrale paletten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top