Morphe Up ‘Til Dawn Palette || Review

Morphe brengt de laatste tijd de ene na de andere mooie collectie uit. Eerst al Gilded Desert met een prachtig neutraal palette en vervolgens deze Up ‘Til Dawn! Eén van de producten uit die laatste is een juist kleurrijk palette. Een oogschaduwpalette met de focus op roze en groene tinten. Kijk je mee?

Morphe zomercollectie Up 'Til Dawn

Aan de verpakking van het palette zie je al dat hij is ontworpen met een tropische sfeer in gedachte! Morphe had de Up ‘Til Dawn collectie met dit palette dan ook niet op een beter moment kunnen uitbrengen.

Zoals we inmiddels van Morphe gewend zijn staat op de achterkant van de doos alle informatie over het palette. Hier vind je bijvoorbeeld de ingrediënten van de oogschaduwkleuren.

35A eyeshadow artistry palette

Het palette heeft de code 35A meegekregen, waaraan je ziet dat hij 35 kleuren bevat. De voorkant van het palette ziet er bijna hetzelfde uit als de doos waarin hij verpakt zit. De achterkant van het palette zelf bevat echter niet veel informatie.

Morphe 35A Up 'Til Dawn Artistry eyeshadow palette

Bij een tropisch ontwerp zoals dit verwacht je ook een kleurrijke binnenkant, toch? Dan word je niet teleurgesteld! Het palette kenmerkt zich door vooral roze en groene tinten.

Zomerpalette van Morphe met groen en roze

Hij heeft ook de nodige bruintinten om je look wat te neutraliseren en bevat ook een zwarte en donkerblauwe tint.

Close-up oogschaduwpalette roze tinten

De meeste tinten zijn mat of shimmery. Een Morphe palette bevat meestal ook één of twee matte tinten met minuscule glitterdeeltjes, zo ook deze 35A Up ‘Til Dawn. Het is de tint Jungle Boogie, die je hieronder in het midden ziet. Een olijfgroene tint met kleine gouden glittertjes.

Close-up oogschaduwpalette groene tinten

Het Morphe Up ‘Til Dawn palette in gebruik

Dit palette biedt zowel neutrale tinten als lekker felle kleurtjes, dus ik kon niet wachten om hem te gebruiken!

Morphe Up Til Dawn 35A palette

Natuurlijk begon ik met de swatches. Eigenlijk vallen die bij Morphe nooit tegen. Je kunt hooguit eens een shimmer tegenkomen die het wat minder goed doet. De juiste oogschaduwbasis of primer lost dan al veel op!

Ook dit keer had ik met geen één tint echt moeite om ze netjes op mijn arm te krijgen. Het is een vrolijk geheel geworden!

Morphe 35A Up Til Dawn palette Swatches

Bij deze swatches zie je ook dat de glitterdeeltjes in Jungle Boogie eigenlijk amper te zien zijn. Het voegt voor mij dan ook niets toe, liever een echte glitter of juist een shimmerkleurtje!

Voor de ooglook wilde ik zoveel mogelijk tinten gebruiken, waardoor het een kleurrijk geheel is geworden. In de bovenste rij gebruikte ik de zwart, donkerblauw, donkerpaars en een felroze oogschaduw om de overgang zo vloeiend mogelijk te maken. Op het bewegend ooglid heb ik de zwart gecombineerd met een aantal tinten groen.

Ooglook met Morphe 35A Up Til Dawn palette met roze en groen

De champagnekleurige shimmer die je ziet is de kleur 2AM Gem. Om de look af te maken gebruikte ik op mijn waterlijn het Morphe x Nyane potlood in Pitaya Pink. Bij gebrek aan Morphe lashes pakte ik de Ardell Aqua lashes erbij.

Ook dit Up ‘Til Dawn palette van Morphe is weer een feestje om te gebruiken! De kleuren blenden goed in elkaar. Gebruik wel kleuren die niet te ver uit elkaar liggen, want dan wordt het creëren van een mooie overgang een uitdaging. Al met al is dit palette dus een aanrader als je dit soort tinten vaak gebruikt.

Meer informatie

Het Morphe 35A Up ‘Til Dawn Artistry palette is, net als de andere items uit deze collectie, momenteel te koop. Het oogschaduwpalette kost € 28. Je vindt hem bijvoorbeeld in de Morphe store in Amsterdam of koopt hem via de Europese Morphe website. Morphe verzendt vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar je hebt geen last van invoerrechten en douanekosten. Meer informatie daarover vind je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Gebruik jij dit soort roze en groentinten vaak?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top