Morphe x Maddie Ziegler palette || Review

Ik ben een beetje late to the party, want het Morphe x Maddie Ziegler palette kwam al in 2020 op de markt. Toch vond ik hem het waard om erover te publiceren op deze site. Het is in korte tijd namelijk al 1 van mijn favoriete oogschaduwpaletten geworden! Kijk je mee?

Morphe x Maddie Ziegler oogschaduwpalette

Het palette kenmerkt zich door de dromerige voorkant met kleurrijke ooglooks en tekeningen. De doos en het palette hebben dezelfde voorkant. Op de achterkant van het palette staat echter niet zoveel informatie. Op de doos gelukkig wel.

Informatie over The Imagination palette

Daarop vind je een berichtje van Maddie Ziegler zelf en vanuit Morphe de ingrediënten van de oogschaduws en pressed pigments. Die informatie vind je overigens ook op de Morphe website.

Maddie Ziegler eyeshadowpalette 2020

Het palette zelf is een combinatie van neutrale tonen met een aantal opvallende kleurtjes. Helemaal mijn ding! Want zo heb je alles in één palette. Je kunt neutrale looks maken en een pop of colour toevoegen als je daar zin in hebt.

Binnenkant Morphe Maddie Ziegler Artistry palette

In het deksel zit een grote spiegel wat altijd handig kan zijn om bij de hand te hebben.

Het palette wat Maddie Ziegler met Morphe maakte bevat 20 pans met kleuren in verschillende finishes. Zo zitten er matte tinten bij, shimmers, glitters, metallics en zelfs een matte oogschaduw met hele kleine glittertjes!

20 kleuren in het Morphe oogschaduwpalette

Hieronder zie je een aantal van mijn favoriete kleuren, die shimmers zien er prachtig uit in het zonlicht!

Shimmers in het The Imagination palette

De kleur ‘Mint’ is mat met hele minuscule glittertjes erin. Je ziet ze eigenlijk amper als je de oogschaduw aanbrengt. Zelfs in het palette waren ze me al amper opgevallen!

Mintgroene oogschaduw met glittertjes

Het Morphe x Maddie Ziegler palette in gebruik

Na deze aangename oppervlakkige kennismaking is het tijd om het palette uit te proberen. Eerst de swatches! Ze zijn wat klein geworden, maar ik wilde de sterretjes die terugkomen in het palette en de verpakking hiervoor gebruiken.

Swatches van het Morphe x Maddie Ziegler oogschaduwpalette

Mijn indruk naar aanleiding van deze swatches is goed. Ook de lichte kleuren zijn goed gepigmenteerd en de zwart is ook echt zwart. Die wilde ik dan ook gebruiken in mijn look om te zien of hij daarin goed bruikbaar was.

Ik besloot de paarse shimmer (Possy) en de lila tint (She Insists) ermee te combineren. Bij mijn binnenste ooghoek heb ik Butterfly Fantasy aangebracht: de hele lichte matte tint.

Paarse ooglook met Morphe x Maddie Ziegler palette

De kleuren zijn erg fijn om mee te werken! Ze blenden erg goed in elkaar zonder hun kleur te verliezen. Op mijn ooglid moest ik de zwarte oogschaduw wel even opbouwen, maar hij werd in no-time een intense zwart.

Het is al een wat ouder palette, maar daardoor niet minder fijn. Na mijn positieve ervaring met het Morphe 35T Sweetest Tea palette is ook het Maddie Ziegler palette één van mijn favorieten geworden!

Meer informatie

Het Maddie Ziegler palette is nog steeds te koop via de Morphe website, hij kost € 28. Maar wacht niet te lang, want dit soort paletten blijven meestal niet oneindig te koop. Morphe verzendt vanuit Groot Brittannië, maar je hebt niet te maken met invoerrechten en douanekosten, meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Liever bestellen bij een Nederlandse webshop? Dan kun je terecht bij Douglas of The Make Up Spot.

Heb jij dit palette in jouw collectie? Wat vind je ervan? Laat het me weten in een reactie!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Morphe x Maddie Ziegler palette || Review

  1. Wauw, wat een mooie palette. En zo te lezen ben je er ook enthousiast over, dat is fijn. En je hebt overigens echt een prachtige creatie gemaakt, het ziet er echt heel mooi uit. Ik krijg helemaal zin om zelf aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top