Morphe x Nyane Lipsticks en Potloden || Review

Eerder kon je al het Morphe x Nyane Fierce Fairytale oogschaduwpalette bewonderen, maar de collectie bevat ook lipsticks en potloden. Ik probeerde ze uit en in het artikel van vandaag kun je ze wat beter bekijken en neem ik je mee in mijn ervaringen. Kijk dus snel verder!

Morphe Nyane Fierce Fairytale pencils

Fierce Fairytale Kleurpotloden set

Hierboven zie je hem al: de set met zogenaamde ‘kleurpotloden’. Je kunt ze gebruiken voor je lippen, ogen of andere delen van je gezicht. De verpakking is net als het oogschaduwpalette erg kleurrijk. Net als de potloden zelf! Er zijn drie roze tinten, een nude, bruin en geel potlood.

Morphe Nyane potloden voor lip en oog

Op de achterkant van de verpakking zie je de corresponderende namen, een persoonlijke boodschap van Nyane en de ingrediënten.

Gekleurde make-up potloden

Het zijn zes potloden die in dezelfde kleuren zijn als de lipsticks die je verderop in dit artikel vindt. Door de felle kleurtjes zijn ze een fijne uitbreiding op mijn groeiende collectie potloden, de meeste kleuren uit deze set had ik nog niet! Je ziet meteen welke kleur het potlood heeft en de punten worden beschermd met een dop.

Close-up kleurpotloden

Ze hebben een ‘normale’ punt zoals je ook bij reguliere kleurpotloden ziet. Zelf aanslijpen dus! Mijn ervaring is dat dit soort potloden meestal niet zo creamy zijn en daardoor wat minder gepigmenteerd. Vaak moet je veel druk uitoefenen om een intense kleur te krijgen waardoor dunne lijntjes niet goed mogelijk zijn.

Swatches Morphe Nyane pencils

Deze Morphe x Nyane potloden zijn toch wel een uitzondering op de regel. Ze zijn vrij zacht en de kleur komt daardoor goed naar voren. Bij de ooglook die ik met het Fierce Fairytale oogschaduwpalette maakte gebruikte ik het gele potlood. Het blijft lastig om nauwkeurig te werken met een potlood, maar met het pigment zit het zeker goed!

Morphe x Nyane Lipstick Trio’s

Om je kleurrijke looks helemaal af te maken hebben Morphe en Nyane ook zes lipsticks toegevoegd aan de Fierce Fairytale collectie. Ik verklapte het al: ze zijn er in dezelfde kleuren als de potloden!

Morphe Nyane Lipsticks

Ze komen in twee sets: de kleurrijke Beyond Bold bevat paars, geel en felroze. Nearly Nude is iets ‘veiliger’ met lichtroze, nude en bruin.

Pout Clout lipsticktrio's

De lipsticks zelf hebben ook een naam gekregen. Die vind je op de achterkant van de doosjes, inclusief een persoonlijke boodschap van Nyane en de ingrediënten van de lipsticks.

Paarse gele roze lipsticks van Morphe
Morphe x Nyane lipsticks: Zuri – Reina – Ayane

De lipsticks hebben een matzwarte buitenkant. Op de dop staat het Morphe x Nyane logo in de kleur van de lipstick zelf. Wanneer je de lipsticks opent zie je de zwarte, shiny huls.

Nearly Nude lipsticks Nyane
Morphe x Nyane lipsticks: Viera – Tau – Jia

Op de lipsticks zelf is het Nyane logo gedrukt, wat je ziet als je ze naar boven draait. Op de onderkant van iedere huls staat de kleurnaam.

De lipsticks zijn romig waardoor ze fijn aan te brengen zijn. Ze hebben een semi-matte finish. De meeste kleuren zijn goed dekkend, bij sommige moet je even extra opletten dat ze overal evenredig zijn aangebracht. Hieronder zie je bijvoorbeeld bij de donkerpaarse tint wat verschil in dekking.

Morphe Nyane Lipsticks swatches

Het blijven lipsticks, dus na eten of drinken moet je ze even bijwerken. Verder blijven ze prima zitten, zeker in combinatie met een bijpassend potlood uit de set hierboven.

Hieronder maakte ik een combinatie van Ayane, Tau en Reina in het midden. Die laatste is de gele, die is een beetje weggevallen in de andere tinten.

Matte lipsticks van Morphe met ombre gradient effect

In het artikel over de MAC Lipglass Clear lipgloss zie je hoe deze lipsticks eruit zien met een gloss erover!

Meer informatie

Je vindt de Morphe x Nyane Fierce Fairytale collectie momenteel bij de Morphe Store in Amsterdam. Online kun je de items bestellen bij Morphe zelf. Liever bij een Nederlandse webshop bestellen? Dan kun je terecht bij Douglas. Vanuit België bestel je hem bij ICI Paris XL. De potlodenset kost € 15, voor de lipsticks betaal je € 20 per trio. Dit zijn de adviesverkoopprijzen en deze kunnen variëren.

Draag jij graag dit soort felle kleuren lipstick?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top