MUA Pink Shimmer highlighter

Deze Makeup Academy highlighters waren me al vaker opgevallen, maar ik had ze nog nooit geprobeerd. Tijdens een Kruidvat-bezoekje laatst besloot ik toch de MUA Pink Shimmer highlighter mee te nemen. Kijk snel mee!

Ze zijn er in een aantal tinten, ik nam de roze mee. De verpakking is simpel: een rond wit doosje met doorzichtige bovenkant. De witte letters vertellen welk product het is. Op de achterkant zijn de ingrediënten vermeld en daar leren we ook dat dit product cruelty-free is.

Het mooiste aan deze highlighters vind ik denk ik het patroon in het poeder. Ik heb al verschillende highlighters in mijn collectie, maar nog niet zo’n oudroze tint. Alleen een lichtroze van Makeup Revolution en de Soda Makeup Highlighter heeft ook wat roze in zich. Ik was erg benieuwd naar het effect van deze MUA highlighter op mijn huid.

Ik heb op mijn arm even een swatch gemaakt en dat ziet er in ieder geval al erg mooi uit. Ik vond het pigment een beetje tegenvallen, maar hij is prima voor een subtiele glans. Voor meer glow kun je hem opbouwen! Doordat het een roze glans heeft, geeft het je huid ook meteen wat meer kleur, dus handig.

Meer informatie

Ik kocht deze Shimmer Highlight Powder een paar weken geleden bij Kruidvat voor € 5,99. Ik zie ze online nu niet meer staan, maar wel een andere variant: de Undress Your Skin highlighters in maar liefst 8 tinten voor dezelfde prijs. Die variant lijkt wel heel veel op deze MUA Pink Shimmer highlighter, qua kleuren en patroon, dus misschien is er net een wissel in het assortiment geweest.

Dit was mijn eerste kennismaking met MUA, heb jij producten van het merk?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top