My Jewellery Adventskalender 2023 Party Edition || Unboxing

Wat zit er in de My Jewellery adventskalender van 2023? In dit artikel laat ik je de volledige inhoud van de Party Edition kalender van dit jaar zien, in de gouden variant. Hij bevat zes vakjes met prachtige sieraden, dus kijk snel verder naar de binnenkant van dit vrolijke exemplaar!

My Jewellery adventskalender 2023 party edition - inhoud unboxing

Over de My Jewellery adventskalender van 2023

In 2023 zijn er twee verschillende adventskalenders van My Jewellery te koop. En bij beide kun je kiezen tussen zilver en goud. Eigenlijk zijn er dus 4 stuks! Je kunt gaan voor de Timeless Edition met wat meer klassiek ogende items. Of je gaat voor meer trendy, dan kies je de Party Edition.

In dit artikel laat ik je de inhoud zien van de gouden Party Edition. De zilveren variant bevat precies dezelfde items, maar dan in zilver. Ook is de verpakking dan hetzelfde, maar de gouden letters zijn vervangen voor zilverkleurige.

My Jewellery adventskalender 2023 party edition

De box zelf is smal en langwerpig, je kunt hem zo als een boek in de boekenkast zetten! De vrolijke roze-/koraalkleurige buitenkant doet niet meteen aan een adventskalender denken. Deze kleuren zie je vaker terug dit jaar, ook bijvoorbeeld bij de Wehkamp en De Bijenkorf adventskalenders.

Close-up sieraden adventskalender

Aan de binnenkant is gekozen voor karton wat een leuk kleurcontrast geeft met het goud en roze. De scheurdeurtjes zien er stevig uit. Laten we snel kijken wat er achter verstopt zit!

Inhoud van de My Jewellery adventskalender van 2023 – Party Edition

Het is geen verrassing meer dat er gouden items in deze kalender zitten, zes om precies te zijn. Je ziet ze allemaal hieronder!

Dag 1: Ketting met hanger

De eerste dag pak je een gouden kettinkje uit met daaraan een ronde hanger. Er staat Amour op, natuurlijk Frans voor liefde. Leuk om los te dragen, maar ook om te combineren met andere kettingen!

Gouden ketting met Amour hanger

Dag 2: Studs met sterretjes

Deze studs hebben drie kleine sterretjes aan de voorkant. Ze zijn minimalistisch maar daardoor ook juist leuk. Ook deze kun je weer goed combineren met andere oorhangers.

Gouden sterren oorstekers studs

Dag 3: Ketting met hanger

Achter deurtje drie vind je nog een gouden ketting die goed te combineren is met de ketting van dag 1. Ook deze heeft een ronde hanger. Daarop staat de maan, een paar sterretjes en hij is ingelegd met een aantal gekleurde steentjes.

Moon & stars gouden ketting met hanger

Dag 4: Armbandje met muntje

Ook het armbandje van dag 4 is weer minimalistisch waardoor hij goed past bij de studs. Het is een bandje met een muntje. Daarop staat een ster gegraveerd en hij bevat een steentje in het midden.

Gouden armbandje met ster

Dag 5: Verstelbare ring met hart

Deze leuke ring past eigenlijk om elke vinger want je kunt hem verstellen naar wens. De ring heeft een brede band en het gouden hart valt goed op. Daarbij voelt hij ook nog eens degelijk aan.

Gouden hart verstelbare ring

Dag 6: Statement oorringen met steentjes

Op dag 6 pak je dit leuke paar statement oorringen uit. Rondom zitten steentjes in verschillende kleuren (in willekeurige volgorde). Daardoor passen ze eigenlijk bij elke (feest)outfit en maken ze je look helemaal af!

Opvallende statement oorringen met gekleurde steentjes

De My Jewellery adventskalender 2023 kopen of niet?

Als je vaak sieraden draagt is deze vraag eigenlijk een no-brainer: een volmondig ja! Het is niet zoals een beauty kalender waarbij je 24 dagen lang een verrassing uitpakt, maar met een beetje geluk heb je wel 6 My Jewellery items die je ook echt draagt.

Je kunt zelf kiezen voor zilver of goud, dus de kleur is dan al naar je zin. Daarnaast kun je dit jaar ook kiezen uit twee stijlen: Timeless en Party.

Inhoud My Jewellery adventskalender 2023 Party Edition goud
Volledige inhoud My Jewellery adventskalender 2023 – Party Edition.

De kalender bevat twee kettingen (die je kunt combineren), twee sets oorbellen (ook die kun je combineren als je meerdere gaatjes hebt) en een ring en armband. Zo ben je helemaal ‘aankleed’ (qua sieraden) voor de feestdagen en daarna!

Omdat de kalender ‘maar’ 6 items bevat is hij ook voor een vriendelijke prijs te koop. Je betaalt namelijk (ongeacht de editie en kleur) € 45,99. Als je interesse hebt zou ik niet te lang wachten, want de My Jewellery adventskalenders zijn vaak snel uitverkocht!

Meer informatie

De My Jewellery adventskalender bevat een waarde van ruim € 120. Je koopt zowel de Timeless Edition als de Party Edition voor € 45,99 (wat neerkomt op € 7,70 per sieraad). Je koopt ze natuurlijk bij My Jewellery!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top