Nabla Secret oogschaduw palette

Nabla, een merk waar ik al veel goede dingen over gelezen en van gezien heb, maar ik had het nog nooit geprobeerd. Toen mijn eindejaarsbonus vorige week binnenkwam heb ik het Nabla Secret oogschaduw palette aangeschaft!

Wat een plaatje is het he! Er is veel moeite gestoken in het geheel, waardoor dit palette een mooie, luxe uitstraling heeft. De kleuren van de buitenkant vind ik prachtig, donkerrood met gouden accenten.

Maar natuurlijk is het niet alleen de buitenkant waarvoor ik dit palette kocht. De binnenkant is minstens net zo mooi!

Een combinatie van bruin, roze en turquoise tinten maken dit een interessant oogschaduwpalette. Mat, shimmery en duochrome, van alles zit er in, dus je kunt er alle kanten mee op. Bijvoorbeeld een alledaagse look met lichtroze en lichtbruin. Of ga je voor een feestje all out met shimmers en glitters? Ik hou van allebei op z’n tijd!

Swatches Nabla Secret palette

De kleuren voelen zacht aan en geven een goed pigment af. Dat kun je hieronder bij de swatches zien! Het is lastig om de mooie duochrome-tinten en shimmers goed vast te leggen op foto’s. In het echt zijn ze nog veel mooier!

Dit belooft wat voor de ooglooks! Ik kon natuurlijk niet wachten om er een paar te maken, dus ik ging snel aan de slag en maakte in ieder geval twee kleurrijke ooglooks met het Nabla Secret palette. Ik kan alvast vertellen dat ik erg blij ben met deze aankoop! De kleuren zijn prachtig en goed gepigmenteerd. Je kunt ze goed blenden, opbouwen en combineren.

Meer informatie

Het Nabla Secret oogschaduw palette is bij diverse webshops (bijvoorbeeld Makeup Musthaves en Beauty88) te koop voor € 39,90. Benieuwd naar looks met die palette? Bekijk ze in dit artikel: Ooglooks met Nabla Secret palette.

Heb jij producten van Nabla Cosmetics?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags:

2 reacties op “Nabla Secret oogschaduw palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *