Nailart: groene stippen

Ik wilde graag de twee nagellakken gebruiken die ik gisteren al in mijn shoplog liet zien. Daarom maakte ik een simpele nailart (groene stippen) zodat ik ze allebei kon proberen. Lees verder voor het eindresultaat!

Gebruikte nagellak Kruidvat Essence Catrice voor gestipte nagels

Ik kocht van Essence nr. 34: Mrs. Brightside. Van Catrice schafte ik nr. 84 aan: My Heart Beats Green Right Now. Als Base- en Topcoat gebruik ik nog steeds Kruidvat. Doet wat hij moet doen voor een fijne prijs.

Ik gebruikte de gele Essence nagellak als basiskleur en besloot er met de donkergroene nagellak van Catrice stippen op aan te brengen. Dit was het eindresultaat! Simpel, maar net iets meer dan een simpele gelakte nagel.

Manicure gelakte nagels geel met donkergroene stippen

Beide nagellakken droogden erg snel, wat ik altijd een groot pluspunt vind. Daarbij hebben ze ook allebei een breed kwastje, wat nog een pluspunt is.

Welke nagellak is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top