Nailart: Halloween mummie nagels

Een nieuwe Halloween nailart, dit keer een mummie op mijn nagels! Ik kan niet al de credits krijgen, ik zag dit ontwerp namelijk voorbij komen op Instagram. Van wie het was weet ik alleen niet meer, dus als je het herkent, laat het me weten!

Ik begon met een rustige nagellak als basis: een nude kleurtje van Essence uit de Nude Glam serie. Deze lak is al wat jaartjes oud, maar je kunt natuurlijk ook een andere nude nagellak gebruiken. Na twee laagjes zagen mijn nagels er als volgt uit:

Halloween nailart mummie basis essence nude glam nagellak

Vervolgens pakte ik, jawel, een tissue. Deze knipte ik in smalle, korte reepjes. De verschillende laagjes haalde ik uit elkaar zodat ik steeds maar één laagje papier had. Ik wilde de laagjes eerst op de nude nagellak plakken als die nog nat was. Dit bleek echter om twee redenen geen goed idee: de lak was dan dus nog nat en heel kwetsbaar (waardoor je alle beschadigingen meteen ziet) en de tissue was zo niet goed zichtbaar meer.

Het tweede plannetje lukte wel: de reepjes smeerde ik steeds in met witte nagellak. Vervolgens plakte ik ze op mijn nagels. Dit gaf een beter resultaat. Voor ik het eindresultaat van mijn nagels laat zien, eerst nog even de nagellak die ik gebruikt heb voor deze Halloween nailart bij elkaar:

Halloween nailart mummy mummie nagels essence catrice makeup revolution nagellak

Vooraan zie je de Essence Nude Glam nagellak, links achter de Makeup Revolution nagellak in Risk (deze kocht ik samen met twee andere kleuren Makeup Revolution nagellak). En rechts achter staat de witte Catrice Tip Painter die ik gebruikte. Die heeft een smal kwastje, dus dat was extra handig voor de smalle reepjes tissue. Met de witte en zwarte nagellak maakte ik nog oogjes die door het ‘verband’ heen kijken.

Hieronder kun je het resultaat bewonderen van deze Halloween nailart: mummie editie!

Halloween nailart mummy mummie nagels

Heb je nog leuke Halloween nailart ideeën? Ik hoor ze graag!

3 reacties op “Nailart: Halloween mummie nagels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top