Nailart: Halloween spin

Het is alweer bijna oktober, de maand van Halloween! Dit fenomeen gaat steeds meer leven in Nederland. Daarom maakte ik een nailart met een Halloween spin!

Ik wilde graag een nailart doen met oranje en zwart, toch wel DE kleuren van Halloween. De oranje nagellak was snel gevonden. Ik heb al een tijdje een oranje tint van Ciaté in mijn nagellakcollectie (023 Speed Dial). En ik dácht dat ik ook een zwarte nagellak had. Maar nee, ik vond allerlei kleuren en grijstinten, zelfs een zwarte lak met glitters, maar geen gewone zwarte nagellak!

Ciaté Speed Dial en Essence zwarte crackle nagellak Halloween kleuren

Ik besloot daarom om een zwarte crackle-nagellak van Essence te gebruiken. Deze lag al een tijdje ongebruikt achterin mijn nagellak-lade. Ik had geen idee of hij überhaupt nog zou cracklen (liever niet, eigenlijk!). Maar ik had geen andere zwarte nagellak, dus hiermee moest ik het doen.

Ik lakte eerst mijn nagels oranje en pakte vervolgens mijn nailart-penselen erbij. Die set liet ik laatst al in mijn nailart shoplog zien. Ik was benieuwd of het goed zou werken.

Nailart set penselen brushes gekocht online

Ik besloot het kwastje wat helemaal rechts ligt te gebruiken. Kleine punt, dus daarmee zou ik dan wel nauwkeurig kunnen werken, was mijn redenatie. Het viel me niet tegen om ermee te werken. Ik weet niet of de lange haren ook geschikt zijn voor nagellak, maar het kwastje wat ik had gekozen deed goed zijn werk.

Halloween nagellak nailart oranje zwart

Dit is uiteindelijk het resultaat geworden van de Halloween spin nailart! Ik merkte een paar keer dat de nagellak nog een beetje wilde cracken. Maar een extra laagje erover zorgde ervoor dat het niet zichtbaar werd. Nu ik het resultaat zo op een foto zie had ik iets meer zwart in de look moeten verwerken. Ik heb nog gedacht aan een spinnenweb, maar dat leek me best lastig!

En die gewone zwarte nagellak? Die heb ik inmiddels in huis! Dat was een goed excuus om de nieuwe Makeup Revolution nagellak te proberen. Maar daarover lees je later vast meer op deze beautyblog!

Doe jij nog iets aan Halloween dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top