Nailart: magnetische nagellak

Al een hele tijd heb ik magnetische nagellak in mijn collectie. Ooit wel eens gebruikt, maar hij stond stof te vangen. Tijd om weer eens een simpele nailart te maken met de magnetische nagellak!

Ik heb een nail art kit van Pupa Milano, deze bestaat uit een potje magnetische lak in legergroen en twee magneten. Met één magneet kun je horizontale strepen op je nagels maken, met de andere diagonale strepen. In magnetische nagellak zitten hele kleine stukjes metaal, die reageren op de magneet. In de magneet zit een speciale vorm (in mijn geval strepen) die de metaaldeeltjes aantrekken. Zo krijg je donkere en lichtere vlakken op je nagels.

Nailart kit Pupa magnetic effect legergroen met magneten

Ik heb maar één magnetische nagellak, geen idee of veel merken die in het assortiment hebben (gehad). Ik heb ze niet heel veel gezien in die tijd, alleen bij Essence, dus vond het wel een origineel idee. Het is een simpele manier om speciale nagels te krijgen, dus extra leuk!

Als je je nagels gelakt hebt, houd je ze zo dicht mogelijk bij de magneet zodat de deeltjes er op kunnen reageren. Dit was voor mij wel de reden dat het een aantal keren opnieuw moest, dan had ik mijn nagels er per ongeluk tegenaan gehouden! Maar dat is gelukkig geen probleem met deze nagellak. Dit was uiteindelijk het resultaat met de diagonale magneet.

Pupa magnetische nagellak nailart groen

Ik vind nailart met magnetische nagellak erg eenvoudig, de magneet doet het werk voor je! Wel moet je dus oppassen dat je je nagels niet te dicht bij de magneet houdt.

Na een speurrondje op internet zag ik dat er nog wel magnetische nagellak te koop is, bijvoorbeeld van Golden Rose bij bol.com(niet gesponsord). Ook met magneten waarmee je een ster of vigraatmotief op je nagels kunt maken, erg leuk!

Kende je magnetische nagellak al? Heb je het wel eens gebruikt?

Eén reactie op “Nailart: magnetische nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top