Nailart met Essence Spice it Up nagellak

Ik zag dat de nieuwe trend editie van Essence in de winkels lag, dus besloot Kruidvat een bezoekje te brengen. Ik kocht een Essence Spice It Up nagellak en besloot er een nailart mee te maken. Lees verder voor de foto’s!

Spice it Up! van Essence bevat naast twee kleuren geurende nagellak een oogschaduwpalette, twee kleuren lipstick, een highlighter en een bodymist. Ik heb nog getwijfeld om het oogschaduwpalette te kopen, maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Ik kocht de nagellak in de kleur 01 Sweet like berries. Het is een geurende nagellak, dus ik was benieuwd!

Eén laag Essence Spice It Up! Sweet like Berries nagellak

Toen ik aan het lakken was, rook ik alleen de doordringende, typische nagellakgeur. Maar toen de lak eenmaal gedroogd was en die geur was weggevaagd bleef er een kaneelgeur over. Erg bijzonder!

Op de foto hierboven heb ik één laag Essence nagellak op. Te weinig om netjes dekkend te zijn. Maar hij droogt snel dus ik kon al snel een tweede laag aanbrengen. Hierdoor werd het een mooie diepe kleur zoals je op de foto hieronder kunt zien.

Twee lagen Essence Spice It Up! Sweet like Berries nagellak

Deze kleur vind ik echt heel mooi: een diepe, warme kleur die perfect bij de herfst past. Tijd om het met een beetje nailart nog mooier te maken.

Zoals je op het Spice It Up flesje al kunt zien staat goud prachtig bij deze Essence nagellak, dus ik besloot wat gouden nailart accenten aan te brengen. Hiervoor gebruikte ik een wat oudere Catrice nagellak: 650 Goldfinger. Ook pakte ik de striping tape die ik eerder al in een nailart shoplog liet zien.

Gebruikte dingen Nailart Essence Spice It Up! Sweet like Berries nagellak

In het kader van less is more heb ik niet teveel aangepast. Zo kun je zien dat een simpele nailart ook mooi kan zijn! Het hoeft niet altijd uitgebreid en moeilijk te zijn.

Nailart Essence Spice It Up! Sweet like Berries nagellak

Ik vind dit wel één van de mooiste nailarts die ik de laatste tijd gemaakt heb. Het ziet er heel classy uit, zonder dat ik er al te veel werk aan het gehad. Mooi door zijn eenvoud, denk ik. Wat vind jij er van?

5 reacties op “Nailart met Essence Spice it Up nagellak

  1. Ik vind het echt heel erg mooi! Leuk ook dat die nagellak een kaneel geur heeft als hij is opgedroogd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top