Nailart met kerst nagelstickers

De Essence From Santa With Love collectie bevat o.a. nagelstickers met het thema kerst, tijd voor een nailart daarmee! Alhoewel je kunt discussiëren in hoeverre het gebruik van nagelstickers echt nailart is. Het is vooral een hele makkelijke en snelle manier om je nagels op te leuken!

Essence From Santa With Love nagelstickers

Hierboven kun je het velletje met stickertjes zien. Er zitten 52 verschillende stickers op, in diverse kleuren en vormen. Ik vind de sterren en sneeuwvlokken persoonlijk het leukste, maar ook een kerstboompje op je nagels maakt het meteen kerstig.

Essence From Santa With Love nagelstickers achterkant

De Essence nagelstickers hebben de naam 01 Ho-ho-home for Christmas gekregen, helemaal in kerstsfeer! Ook vind je op de achterkant een korte beschrijving van hoe je de nagelstickers gebruikt. Eerst breng je nagellak naar keuze op en laat je deze goed drogen (heel belangrijk!). Vervolgens kies je een sticker uit en plaats je die voorzichtig op je nagels. Zorg dat hij goed vastgeplakt zit en breng dan een topcoat aan.

Ik heb op mijn toch wel zomerse kleurtje Méanail Turquoise gel nagellak een kerst-nailart gemaakt met de Essence nagelstickers.

Essence From Santa With Love nailart meanails gellak

Op deze manier kun je goed zien wat voor stickertjes er allemaal op het velletje zitten en wat je ermee kunt doen. Ik zou zelf de volgende keer wel een andere basiskleur pakken, zoals zwart, goud of rood. Dat maakt het meteen al wat meer kerstachtig.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen één accentnagel te beplakken. Zoals ik in de intro al zei vind ik nagelstickers makkelijk en snel om je nagels te versieren. Zelf houd ik toch iets meer van nailart met water decals, omdat je dan geen randjes ziet.

Meer informatie

Deze nagelstickers horen bij de Essence From Santa With Love collectie. Je kunt ze nog tot eind december kopen voor € 1,39 per velletje van 52 stickers. De stickers blijven verrassend goed zitten en zeker met een topcoat blijven ze lang netjes.

Gebruik jij vaak nagelstickers? Of houd je meer van een andere vorm van nailart? (Of hou je misschien helemaal niet van nailart?)

3 reacties op “Nailart met kerst nagelstickers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top