Nailart: Nagellak met stippen

Alleen maar één kleur nagellak op je nagels vind ik soms ook maar saai. Daarom vandaag een eenvoudige nailart om je nagels wat op te leuken. Vorige week lakte ik mijn nagels in een lichte kleur en zette ik er in verschillende kleuren stippen op. Kijk verder voor het eindresultaat!

Eerst zocht ik wat bijpassende kleuren nagellak om een soort overloop (gradient) te creëren. Het werd paars naar lichtroze. Als basis koos ik een mooie lichte kleur nagellak van Trind (de meest rechtse op de foto hieronder). De paarse en roze nagellakken zijn van Catrice en Trind, uit al wat oudere collecties.

Catrice en Trind nagellak voor nailart met stippen

Na de base coat (ik gebruik daarvoor altijd Kruidvat Base & Topcoat) bracht ik twee lagen aan van de basiskleur. Vervolgens heb ik met m’n dottingtools stipjes aangebracht, eerst paars, daarna donkerroze et cetera, net zo lang tot ik alle vijf de kleuren paars en roze had gehad. Als je geen dottingtools hebt kan het ook met bijvoorbeeld een satéprikker of iets anders kleins.

Hieronder het eindresultaat van deze nailart! Ik vind het er erg vrolijk uitzien! Uiteraard kun je dit ook met andere kleuren stippen doen.

Dotted nailart met stipjes in roze en paars op nude witte basis

Zowel Trind als Catrice vind ik erg fijne merken nagellak. Ik heb ze in veel verschillende kleuren zodat ik altijd wat te kiezen heb! Wat is jouw favoriete merk nagellak? En maak je wel eens nailart?

Beschreven producten:
★ Catrice nagellak (🐰 cruelty-free)
★ Trind nagellak (ℹ️ geen info gevonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top