Nailart: nagels met sterren

Het is alweer enkele jaren geleden dat OPI een collectie uitbracht met Nikki Minaj. In die nagellakcollectie zat onder andere Fly, een teal-kleurige lak. Vandaag een simpele ‘nailart’, namelijk een combinatie met sterren!

Een aantal weken geleden heb ik een bestelling gedaan bij House of Sparklez UK waarbij ik diverse glitters, sterren en glittergel heb gekocht. Die laatste gebruikte ik al in de groene ooglook die ik gisteren postte. Voor mijn nagels deze week heb ik sterren gebruikt met de naam Starburst.

Voordat ik nagellak op doe gebruik ik altijd een basecoat, ik heb een base- en topcoat in één van Kruidvat. Die werkt erg goed en is niet duur (€ 2,99), dus een echte aanrader! Hieronder zie je de gebruikte producten.

Kruidvat basecoat topcoat OPI nagellak fly HouseOfSparklezUK Starburst

Ik bracht dus de base coat aan en vervolgens twee lagen van OPI Fly. Het originele idee was om de ‘open’ sterren aan te brengen op mijn nagels, in combinatie met de kleine sterretjes die erbij zitten. Ik begon echter op mijn pink en toen bleek dat dat niet zou gaan werken. De sterren zijn namelijk niet te buigen waardoor ze niet plat op je nagel kunnen liggen.

Ik heb de plannen gewijzigd en ervoor gekozen om enkel de kleine sterretjes subtiel aan de rand van de nagel van mijn ringvinger aan te brengen. Ik heb de kleur gekozen die het dichtstbij de OPI nagellak lag zodat het niet heel erg opvalt. Dit is het eindresultaat!

Nagellak OPI Fly nailart met sterren Starburst van House Of Sparklez UK op mijn nagels

Ik wilde het nog op al mijn nagels doen, maar ik heb het vermoeden dat dit ook niet netjes zou zitten op de nagels van mijn pinken. Dus heb ik het hier maar bij gelaten. Alsnog vind ik deze nailart met sterren zo een leuk effect hebben. Mijn nagels vallen sowieso al op door de kleur, en het hoeft niet altijd extravagant. Wat vind je ervan?

Beschreven producten:

  • Kruidvat Base & Top coat nagellak (🐰 cruelty-free)
  • OPI nagellak in de kleur FLY (NL N14)
  • House of Sparklez UK Chunky Glitter in Starburst (🐰 cruelty-free)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top