Nailart: Neon gele stippen

Tijd voor een nieuwe nailart! Ik heb al eerder een nailart met stippen gedaan, maar nog niet eerder met neon gele stippen! Lees verder voor een korte pictorial.

Ik gebruikte voor deze nailart een ‘gouden oude’ nagellak: Catrice in 650 Goldfinger. Al is hij al wat jaartjes oud, hij lakt nog steeds goed. Met twee lagen is hij goed dekkend en het kwastje werkt fijn.

Nagellak Catrice simpele nailart gele neon stippen

Ik begon met het aanbrengen van een basecoat van Kruidvat, as usual. Vervolgens maakte ik de basis met twee laagjes van de gouden nagellak van Catrice.

Stappen simpele nailart neon gele stippen

Voor de gele stippen wilde ik het neon losse pigment gebruiken wat ik een maandje geleden heb aangeschaft. De gele (Limoncello) leek me goed passend. Ik dacht eraan om misschien eerst een paar stippen te zetten met transparante nagellak en dan over heel de nagel het pigment te doen. Met in de hoop als resultaat dat het losse pigment weg te vegen was en dat het dan op de plekken met transparante nagellak zou blijven plakken. Dit werd een zooitje en is het dus niet geworden.

Uiteindelijk heb ik nog een laag gouden lak aangebracht (had ook transparante kunnen zijn, bedacht ik me later) en heb ik met een klein make-up kwastje het gele pigment erop gestipt. Doordat de nagellak nog niet helemaal droog was, bleef het pigment erop plakken. Dit was het uiteindelijke resultaat!

Simpele nailart neon gele stippen

Ik moet er wel even bij vertellen dat dit voor de foto’s een toffe nailart is, maar dat de stippen in het dagelijks leven snel vervagen. Een topcoat erover leek me niet handig, want ik was bang dat dan de stippen zouden worden uitgeveegd. Maar dan heb je dus ook geen beschermlaagje erover heen.

Al met al vind ik deze nailart met neon stippen toch wel geslaagd. Het is in ieder geval weer eens wat anders en ik heb mezelf uitgedaagd door andere producten te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top