Nailart: Regenboog nagels

Wederom een simpele nailart op deze beautyblog namelijk regenboog nagels! Kijk verder voor de eenvoudige uitleg om dit resultaat te bereiken!

Een regenboog aan kleuren, maar dan over alle nagels heen. Dat leek me wel leuk om te doen! Ik kwam uiteindelijk niet tot alle kleuren omdat er zoveel tinten zijn van licht naar donker. Dus ik koos ervoor om van roze naar groen te gaan.

regenboog nagels gebruikte nagellak OPI Essence Trind Catrice China Glaze

Gebruikte nagellak

Op bovenstaande foto zie je de nagellakken die ik voor de uiteindelijke nailart gebruikt heb. Van links naar rechts zijn het de volgende lakjes:
★  Essence – 42 Everybody say yeah
★  OPI – Fly (Nicki Minaj collectie)
★  Trind – CC142
★  Essence – 76 Hard to resist
★  Catrice – 110 Poison me, Poison you!
★  Catrice – 190 Wrapped around my finger
★  Trind – CC146
★  China Glaze – ?

Uiteraard bracht ik eerst de benodigde basecoat aan. Vervolgens begon ik steeds met het aanbrengen van de lichtste tint per nagel. Van sommige lakken bracht ik een tweede laagje aan. Nadat deze goed droog en voldoende dekkend waren heb ik de tweede kleur per nagel aangebracht. Na een laagje topcoat is dit uiteindelijk het resultaat geworden!

Regenboog nagellak nagels Trind simpele nailart

Als ik een nailart maak met veel verschillende kleuren nagellak ontdek ik altijd weer tinten die ik vergeten was. Zo heb ik door deze simpele nailart de groene Trind CC142 herontdekt. Wat een prachtige kleur is dat! Je ziet hem op de foto hierboven als de derde kleur van rechts. Een mooie, toch wel wat herfstige kleur met een shimmer erin. Die ga ik zeker vaker op mijn nagels doen! Sowieso zijn de nagellakjes van Trind altijd fijn in gebruik en hebben ze mooie kleuren.

Met dit soort regenboog nailart is het ook makkelijk om te variëren door andere kleuren op je nagels te aan te brengen. Zo heb je steeds een andere regenboog. Of je trekt hem helemaal door op alle 10 de nagels, dan kun je nog wat meer kleuren gebruiken. Lekker vrolijk met deze laatste zomerse dagen van het jaar!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Nailart: Regenboog nagels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top